OMEGA en zeilteam ALINGHI introduceren special edition Speedmaster

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon ALINGHI

OMEGA en zeilteam ALINGHI introduceren special edition Speedmaster

OMEGA en zeilteam ALINGHI introduceren special edition Speedmaster. De OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon ALINGHI is nu te koop.

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon ALINGHI

Ter viering van hun tweede jaar als samenwerkingspartners, heeft de Zwitserse luxe horlogemaker OMEGA een special edition “Dark Side of the Moon” Speedmaster gemaakt voor het professionele zeilteam ALINGHI. Het horloge is per direct verkrijgbaar.

De zwarte kast is gemaakt van zirkoniumoxide-keramiek met een omvang van 44,25 mm en is versierd met een vergelijkbaar getinte keramische tachymeterring, kenmerkend voor de Speedmaster.

Onder een saffierkristal zien we een zwarte wijzerplaat, getextureerd om de koolstofvezel na te bootsen die wordt gebruikt voor de scheepsromp van ALINGHI, gecombineerd met een innovatief subdial ontwerp met een gezandstraalde en geanodiseerde aluminium schijf. Het logo van het zeilteam siert de 6 uur positie.

Het horloge wordt van stroom voorzien door de interne Calibre 1865 handopwindbare chronograaf, met een hoofdplaat en een zogeheten barrel bridge met honingraateffecten. Dit is gerealiseerd door een proces genaamd laserablatie, opnieuw om de koolstofvezel die op de boot wordt gebruikt na te bootsen. Om het horloge af te maken, heeft OMEGA het uurwerk voorzien van een geperforeerde zwarte rubberen band met bijpassende rode stiksels.

De OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon ALINGHI is nu verkrijgbaar bij OMEGA-boetieks en verschillende geautoriseerde retailers, en verkoopt voor € 9.845. Lees meer op de website van de horlogemaker.

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon ALINGHI

Post a Comment

#Volg ons op Instagram