MARTINI’s nieuwe Non-Alcoholic is een verfijnd en stijlvol alternaperitief

MARTINI’s nieuwe Non-Alcoholic is een verfijnd en stijlvol alternaperitief

De nieuwe Martini Non-Alcoholic Vibrante en Non-Alcoholic Floreale zijn verfijnde en stijlvolle non-alcoholische drankjes. Ideaal als alternaperitief!

MARTINI Non-Alcoholic Vibrante & Martini Non-Alcoholic Floreale

Wie graag op 100% natuurlijke wijze en met 0% alcohol meeborrelt staat iets moois te wachten. Met de nieuwe Martini Non-Alcoholic Vibrante en Non-Alcoholic Floreale introduceert het Italiaanse aperitiefmerk bij uitstek namelijk twee alcoholvrije varianten. Even elegant als authentiek, zijn deze twee dranken hét alternatief voor alcoholhoudende dranken. 

Het zal niet voor iedereen gelden, maar we eten en drinken steeds bewuster. Binnen de aperitiefcategorie betekent dit dat we bewuster omgaan met alcohol. De vraag naar alcoholarme en -vrije dranken is de laatste jaren zodoende beduidend hoger geworden, ondanks dat het aanbod ervan schaars bleef. Met de Martini Non-Alcoholic komt Martini met twee varianten die zowel qua inhoud als vorm duidelijk de merksignatuur dragen.

100% Natuurlijk 

Martini’s Non-Alcoholic heeft dezelfde basis aan wijnen als de Martini vermouts. De nieuwe drank wordt tijdens het productieproces echter ontdaan van alcohol en vervolgens voorzien van een selectie aan aromatische kruiden en planten. Het resultaat mag er zijn, met een smaakvol, alcoholvrij, 100% natuurlijk en typisch Italiaans aperitief.

Vibrante & Floreale 

De Martini Non-Alcoholic is beschikbaar in twee varianten. Allereerst is er de robijnrode Martini Non-Alcoholic Vibrante. Deze heeft het meest fruitige karakter en wordt gekenmerkt door toetsen van Italiaans bergamot. Zijn goudgele zusje is de Martini Non-Alcoholic Floreale. Deze smaakt wat zoeter en bloemiger, en zweemt naar kamille.

Typisch Martini

Zowel het design van de fles als het label zijn onmiskenbaar Martini. De karakteristieke Martini Racing-strepen op de hals en het “ball & bar” merklogo op de buik spreken voor zich. Het enige wat voor de gelegenheid is gewijzigd aan het logo van de alcoholvrije versies, is dat het is uitgevoerd in het blauw.

MARTINI Non-Alcoholic Vibrante & Martini Non-Alcoholic Floreale

Zo schenk je de Martini Non-Alcoholic het best

De aanbevolen manier om optimaal van de Martini Non-Alcoholics te genieten, is om met behulp van een groot ballonglas gevuld met veel ijs, voor een 50/50 verhouding met tonic te gaan. Voor de afwerking van zowel de Vibrante als de Floreale met tonic, is een schijfje sinaasappel sterk aanbevolen.

Puur over ijs kan ook, zodat je de complexiteit van deze nieuwe 0% Martini’s kunt ervaren. Gevorderden gaan misschien liever helemaal los en gebruiken de nieuwe Martini Non-Alcoholic in vernieuwende mixes. Zoals de Martini Non-Alcoholic Sunset Spritz, die bestaat uit 50 ml Martini NonAlcoholic Floreale, 25 ml ananassap, 10 ml vers geperst citroensap en ruim tonic. Uiteraard over ijs in een coppaglas en afgewerkt met een takje munt, een schijfje limoen, een schijfje citroen en een snuifje zout.

Prijs en Beschikbaarheid 

De Martini Non-Alcoholic Floreale en Vibrante zijn beschikbaar bij onder andere Albert Heijn, Gall & Gall en Jumbo. Een fles kost € 10,49.

MARTINI Non-Alcoholic Vibrante & Martini Non-Alcoholic Floreale

Post a Comment

#Volg ons op Instagram