Razendsnel gamen en altijd genoeg geheugen met de WD_BLACK P50 Game Drive SSD van Western Digital

WD_BLACK P50 Game Drive SSD

Razendsnel gamen en altijd genoeg geheugen met de WD_BLACK P50 Game Drive SSD van Western Digital

Razendsnel gamen en altijd genoeg geheugen met de WD_BLACK P50 Game Drive SSD van Western Digital. Heb jij al een externe game drive?

De gamers onder ons hebben het vast weleens meegemaakt dat het geheugen van de spelcomputer vol is. Niet alleen is dit bijzonder irritant omdat de gameconsole er trager van kan worden, je kunt ook niks nieuws opslaan. Heb je net een nieuw level bereikt, kun je de savegame vergeten. Er lijkt dus niks anders op te zitten dan het één en ander te verwijderen. Of is er toch een oplossing? Natuurlijk is die er! Wat dacht je van een externe game drive?

Er zijn tegenwoordig razendsnelle externe harde schijven, speciaal ontwikkeld voor spelcomputers. Of je nu op de PlayStation 4, Xbox One of PC speelt, met een goede game drive SSD verandert het leven als gamer. Welke draagbare schijf wij adviseren? Onze ervaringen met de WD_BLACK P50 Game Drive SSD van Western Digital zijn tot dusverre top!

Compacte SSD ontworpen om prestaties te leveren

Met de nieuwste WD_Black P50 Game Drive SSD hebben we de tool in handen die nodig is om games te spelen zoals wij het graag zien. De draagbare schrijf komt namelijk met leessnelheden tot 2000 MB/s en opslag tot 2 TB. Dit betekent dat de algehele reactiesnelheid van het systeem wordt verbetert en we minder tijd aan wachten kwijt zijn. ersnel het opstartproces, verspil minder tijd aan wachten bij langzaam ladende opstartschermen en besteed meer tijd aan het nastreven van de overwinning.

De WD_Black P50 Game Drive SSD, die compleet opnieuw is ontworpen met de gamer als prioriteit, is bovendien klaar voor de toekomst met een SuperSpeed USB-interface (20 Gb/s) voor volledige compatibiliteit met je pc of console. Omdat de game drive SSD technisch volledig up-to-date is, zal hij nog jarenlang geschikt zijn voor nieuwe hardware, componenten en accessoires.

WD_BLACK P50 Game Drive SSD

Altijd voldoende geheugen

Met de keuze uit 500 GB, 1 TB of 2 TB aan extra opslag, is het vrijmaken van ruimte op de harde schijf voor nieuwe games vanaf nu overbodig. Behoud oude favorieten, terwijl je jouw ideale gamebibliotheek opbouwt. De WD_Black P50 Game Drive SSD heeft een draagbaar formaat dankzij een duurzaam en schokbestendig design bovendien tegen een stootje kan.

WD_BLACK P50 Game Drive SSD kopen

De missie van Western Digital met de WD_Black is behoorlijk uitgesproken: “Wij zijn een merk dat er speciaal is om je games op te slaan en te verbeteren. Je WD_Black P50 Game Drive SSD, die betrouwbare, geoptimaliseerde snelheidsboosts biedt, voorziet in een 5-jarige beperkte garantie en levert stabiliteit en uitbreidingsvermogen, zodat je een echte bondgenoot hebt bij je streven om grootse daden te verrichten in je videogames.”

In de varianten 500 GB á € 169, 1 TB á € 249 en 2 TB á € 499, koop je Western Digital’s razendsnelle WD_BLACK P50 Game Drive SSD nu via de officiële webshop. Andere verkooppunten vind je hier.

WD_BLACK P50 Game Drive SSD

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram