TAG Heuer voorziet Aquaracer 43mm van schildpadkleurige bezels

TAG Heuer Aquaracer tortoiseshell

TAG Heuer voorziet Aquaracer 43mm van schildpadkleurige bezels

TAG Heuer heeft zijn Aquaracer voorzien van schildpadkleurige bezels. Wat vind jij van de TAG Heuer Aquaracer 43mm Tortoiseshell Effect Calibre 5 Automatic?

TAG Heuer Aquaracer 43mm Tortoiseshell Effect Calibre 5 Automatic

TAG Heuer heeft opnieuw één van zijn klassieke modellen onder handen genomen en een innovatieve draai gegeven. De Aquaracer is nu voorzien van een kleurencombinatie op de bezel die zeer zeldzaam is in de horlogewereld: schildpadmotief. De TAG Heuer Aquaracer 43mm Tortoiseshell Effect Calibre 5 Automatic is vanaf volgende maand verkrijgbaar.

Met de Aquaracer als basismodel, wordt het nieuwe TAG Heuer-horloge aangeboden in twee verschillende kleuropties, beide gemeten in een iets grotere 43 mm kast. Een blauwe editie heeft een blauwe schildpadring rondom en een vergelijkbaar getinte sunray geborstelde wijzerplaat, die verbluffende reflecties vastlegt wanneer deze door licht wordt geraakt. De drie uren-, minuten- en secondenwijzers zijn wit en sluiten in de combinatie mooi aan met de indexen met Super-LumiNova-coating, zodat het horloge goed leesbaar is onder donkere omstandigheden.

Het algehele ontwerp is behouden gebleven voor de rode schildpadvariant, behalve de kleur van de wijzerplaat, die in plaats daarvan platzwart is. Beiden hebben datumvensters op uur dankzij het op ETA gebaseerde Calibre 5, een automatisch uurwerk met tijd- en datumcomplicaties die dat werkt op 4Hz en een gangreserve van 42 uur heeft. De twee uurwerken zijn elk afgewerkt met rubberen horlogebanden die perfect zijn voor de zee, aangevuld met een patroon dat alligatorleer moet nabootsen.

De nieuwe TAG Heuer Aquaracer 43mm Tortoiseshell Effect Calibre 5 Automatic zal ergens in augustus gelanceerd worden, waarbij beide modellen een prijskaartje hebben van $ 2.600, zo’n € 2.200.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram