“Tesla werkt aan een geheime “Palladium”-update voor Model S en Model X”

Tesla Palladium-update voor Model S en Model X

“Tesla werkt aan een geheime “Palladium”-update voor Model S en Model X”

Tesla werkt naar verluidt aan een geheime Palladium-update voor de Model S en Model X, die inclusief nieuwe batterijmodules en styling updates komt.

Tesla Palladium-update voor Model S en Model X

Tesla werkt naar verluidt aan een geheim project met de codenaam “Palladium”, dat naar verwachting draait om een groot aantal updates voor de Model S en Model X. Het is even geleden dat deze elektrische auto’s een update ontvingen, dus dit nieuws lijkt meer dan welkom.

Volgens Electrek zijn er nieuwe productielijnen nodig om de “Palladium” Model S en Model X elektrische voertuigen te bouwen. De auto’s zullen naar verwachting nieuwe batterijmodules en aandrijfeenheden ontvangen, die mogelijk de supersnelle “Plaid“-modus mogelijk maken die Tesla onlangs heeft getest.

Bovendien suggereren geruchten dat “Palladium” een nieuwe styling zal introduceren voor de Model S en Model X – iets dat al lang op zich laat wachten, aangezien de S sinds 2017 niet is bijgewerkt en de X sinds 2015 hetzelfde is gebleven.

Als deze geruchten waar zijn, dan kunnen we verwachten dat er meer zal worden aangekondigd tijdens de Tesla Battery Day in september.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram