BIOLOGISCH: Little Miracles lanceert populaire sparkling ice tea in twee nieuwe smaken met superfoods

Little Miracles sparkling ice tea

BIOLOGISCH: Little Miracles lanceert populaire sparkling ice tea in twee nieuwe smaken met superfoods

Twee nieuwe Little Miracles ijsthee-smaken zijn gelanceerd. Ontdek snel de biologische Little Miracles sparkling ice tea met superfoods.

Little Miracles sparkling ice tea

Het Europese drankenmerk Little Miracles, bekend om haar gebruik van louter biologische en fairtrade ingrediënten, heeft nu twee nieuwe sparkling ice teas gelanceerd. Laag in suikers en calorieën, is de nieuwe serie nu in Nederland verkrijgbaar bij o.a. Ekoplaza.

De nieuwe sparkling ice tea range bestaat uit twee smaken, te weten een Sparkling Orange Lemongrass Ice Tea en een Sparkling Pomegranate Ice tea.

Little Miracles Sparkling Orange Lemongrass Ice Tea

De Sparkling Orange Lemongrass Ice tea is een blend met gember en agave, voor een heerlijk lichte en verfrissende drank. Boordevol superfoods en met de citrusachtige aromatische smaak van sinaasappel is het de perfecte drank voor bij een maaltijd. Maar het is zeker ook het ideale alternatief voor koolzuurhoudende waters met smaak. Een dorstlessende drank die ons weer helemaal verfrist.

Little Miracles Sparkling Pomegranate Ice tea

De Sparkling Pomegranate Ice Tea is een energieke mix van granaatappel en groene thee, in een blend met acai bessen en ginseng. De smaakpapillen zullen dus worden geprikkeld. Met de geneeskrachtige eigenschappen van ginseng en de antioxidantrijke açai bessen is het bovendien de perfecte oppepper. Met minder dan 50 calorieën en zonder toevoegingen is deze sprankelende drank de perfecte vervanger voor light frisdranken en mixers.

Little Miracles sparkling ice tea

Little Miracles sparkling ice tea: Biologisch & Fairtrade

Little Miracles oprichter Frederik Senger heeft een ideologische missie en geeft aan:

“Dit is echt een fantastische lancering voor ons die bijdraagt aan ons doel om ons plasticgebruik te halveren voor het einde van het jaar. Little Miracles was één van de eerste merken in Europa die haar dranken in nieuwe, duurzame opties ging verpakken. We besloten onze biologische Juice shots in glazen flesjes te doen en onze 1 liter ice tea in plant-based Tetra verpakkingen. En nu hebben we onze originele ice tea genomen, deze in een 100% recyclebare aluminium blik gedaan en hier koolzuur aan toegevoegd.”

Het merk gelooft dat het mogelijk is om een verschil op deze planeet te maken. Nu en voor de komende generaties. Zo gebruiken ze al enkel biologische ingrediënten, die met veel zorg zijn geoogst onder milieuvriendelijke omstandigheden. Alle ingenieuze creaties van Moeder Natuur zijn met een reden in de producten aanwezig. En met deze productlijn zullen ze in de zomer van 2023 volledig plasticvrij zijn.

De Little Miracles sparkling ice tea is een lekker voorbeeld voor hoe het ook kan! Check hun website voor meer info.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram