Officiële blik op de Nike VaporMax 2020 “Multi-Color”

Nike VaporMax 2020 Multi-Color

Officiële blik op de Nike VaporMax 2020 “Multi-Color”

Een officiële blik op de Nike VaporMax 2020 Multi-Color. De nieuwe Nike sneaker is kleurrijk, duurzaam en voorzien van FlyEase fit-technologie.

Nike VaporMax 2020 Multi-Color

Nadat we in maart de Air VaporMax 2020 “Black/Grey” in beeld hadden, hebben we nu een officiële blik gekregen op de VaporMax “Multi-Color”. Behoorlijk anders dan eerdere VaporMax-modellen, is de 2020 slank, duurzaam gebouwd – gemaakt van ten minste 50% gerecycled materiaal – en opvallend stijlvol.

De “Multi-Color” verdient zijn naam op levendige wijze. Een volledig regenboogachtig spectrum van tinten is geweven in het grijze bovenwerk, dat allemaal is gemaakt van 75% gerecycled productieafval. Een stevig getapete zoom omringt het stevige hielstuk, dat zelf een gemarmerd mengsel van blauw en oranje presenteert – dat op de neus is gerepliceerd. Swooshes worden in een eenvoudig zwart gehouden, met hiellipjes die geel in de mix brengen.

Bijzonder is het FlyEase fit-systeem. Hoewel deze vetersamenstelling te bedienen met één hand op diverse modellen is verschenen, van de Air Jordan 33 tot de Space Hippie 03, markeert dit zijn debuut binnen de VaporMax-lijn. Bovenop de tong met mozaïekpatroon bevindt zich een rechthoekige doos met lierachtige koorden met hoge treksterkte. Deze worden strakgetrokken door aan de veelkleurige, bungee-achtige ‘Lock’-lipjes van de hiel te trekken, en kunnen worden losser worden gemaakt door aan de groene’ Release’-lipjes te trekken.

Doorschijnende Air-bubbels hebben een lager profiel dan eerdere VaporMax-uitvoeringen en slingeren rond de buiten- en binnenkant van de voet. Deze opstelling is versterkt in slijtvaste delen met paars, groen of bruin NikeGrind-rubber, dat ook gevlekte details toevoegt. Ten slotte zijn de binnenzolen in het geel gekleed en hebben ze een Nike Sportswear-achtige Sunburst-graphic.

Een releasedatum voor de Nike VaporMax 2020 Multi-Color moet nog worden aangekondigd, maar geruchten melden dat 23 juli de datum zal zijn. Het prijskaartje moet rond de € 210,- liggen.

Nike VaporMax 2020 Multi-Color

Nike VaporMax 2020 Multi-Color

Nike VaporMax 2020 Multi-Color

Nike VaporMax 2020 Multi-Color

Nike VaporMax 2020 Multi-Color

Post a Comment

#Volg ons op Instagram