TRAILER: ‘Halloween Kills’ heeft zijn eerste teaser ontvangen

Halloween Kills film trailer

TRAILER: ‘Halloween Kills’ heeft zijn eerste teaser ontvangen

Een eerste Halloween Kills teaser trailer is online verschenen. De horrorfilm gaat verder waar 2018’s ‘Halloween’ stopte.

Halloween Kills, de volgende aflevering in de saga van Michael Myers en Laurie Strode, is met een volledig jaar uitgesteld en heeft nu een releasedatum van 15 oktober 2021. Wat al wel is gearriveerd, is een gloednieuwe teaser trailer.

Franchisemaker John Carpenter en Halloween Kills-regisseur David Gordon Greene kondigden de vertraging aan in een gezamenlijke verklaring en schreven: “Als we het zoals gepland in oktober van dit jaar uitbrengen, moeten we de realiteit onder ogen zien dat de film zou worden vertoond in een gecompromitteerde theatrale ervaring. Nadat we onze opties hebben afgewogen, hebben we ervoor gekozen de theatrale release van de film met een jaar te verlengen.” Het paar onthulde ook dat Universal Pictures de film aan het prepareren is voor IMAX-vertoningen, en dat ze “geluid mixen met een van de grootste ontwerpteams, om zich een weg kunnen slashen, schreeuwen en kruipen onder je huid.”

Het filmplot moet nog worden gedeeld, maar de eerste teaser-trailers laten doorschemeren dat Halloween Kills verder zal gaan waar zijn voorganger uit 2018 is gebleven. Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), haar dochter Karen Nelson (Judy Greer) en kleindochter Allyson Nelson (Andi Matichak) zijn te zien in een pick-up die wegrijdt van het brandende huis waar ze Michael achterlieten. Brandweerwagens rijden de andere kant van de weg op, zich haastend naar het huis dat afbrandt. Laurie schreeuwt om het huis te laten branden om Michael voor eens en altijd te doden. Iets wat natuurlijk niet zal gebeuren.

Halloween Kills en diens opvolger Halloween’s End werden voor het eerst aangekondigd in juli 2019 en zijn bedoeld om de trilogie af te ronden die begon met de herstart van Greene in 2018, met Halloween. De remake kreeg positieve recensies en werd uiteindelijk de best scorende film van de franchise met $ 255 miljoen wereldwijd.

Carpenter bevestigde aan IndieWire dat Halloween Kills al is afgerond wat betreft filmen en in New York zal worden gemastered. “De film is iets anders. Het is leuk, intens en meedogenloos, een slasherfilm keer honderd, groots. Het is enorm. Ik heb nog nooit zoiets gezien: het aantal doden!”, zei hij enthousiast.

Bekijk de teaser-trailer hierboven. Halloween Kills is vanaf half oktober 2021 in de bioscoop te zien.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram