Audi onthult met volledig elektrische Q4 Sportback e-tron een futuristische Concept Crossover

2021 Audi Q4 Sportback e-tron

Audi onthult met volledig elektrische Q4 Sportback e-tron een futuristische Concept Crossover

Audi onthult met volledig elektrische Audi Q4 Sportback e-tron een futuristische Concept Crossover met een 2021 releasedatum.

2021 Audi Q4 Sportback e-tron

In 2019 debuteerde Audi’s Q4 e-tron SUV, en nu heeft het Duitse automerk een concept onthuld van zijn Q4 Sportback e-tron, die volgens de planning in 2021 officieel zal worden uitgebracht. Wat vind jij van Audi’s nieuwe elektrische auto?

De Audi Q4 Sportback e-tron is een crossover die volledig elektrisch is. Hij wordt geleverd met twee elektromotoren die 225 kW leveren, evenals Quattro-vierwielaandrijving, wat betekent dat de omvangrijke gezinsauto in 6,3 seconden van 0 naar 100 km/u MPH kan schieten, met een kleine 180 km/u als limiet.

In Quattro-vorm biedt de Sportback een bereik van 450 kilometer, terwijl varianten met achterwielaandrijving tot 500 kilometer bereik leveren. De auto is technisch zwaar uitgerust, met innovatieve onderdelen zoals een augmented reality head-up display in de cabine –  die richtingpijlen over de weg voor je zal leggen.

De styling is typerend voor Audi’s hedendaagse minimalistische benadering. Als gevolg hiervan is de voorkant groot, zacht gebogen en gecentreerd rond een futuristische grille. Het lichaam zwaait naar achteren in een echte crossover-stijl en leidt het oog naar een interessante achterkant – met een diffuser van het e-tron-merk dat de letters als secundair licht gebruikt, evenals een achterlichtbalk die zich rond de achterklep wikkelt.

Enorme 22-inch wielen, een aerodynamisch geplaatste achterspoiler, scherpe koplampen en even hoekige buitenspiegels geven de Q4 Sportback e-tron een sportievere uitstraling in vergelijking met zijn SUV-neef. Bekijk de Audi Q4 Sportback e-tron in de galerij hieronder en verwacht meer informatie richting de officiële release in 2021.

2021 Audi Q4 Sportback e-tron

2021 Audi Q4 Sportback e-tron

2021 Audi Q4 Sportback e-tron

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram