TRAILER: John Travolta leert Kevin Hart om een actiester te worden in de actiecomedyserie ‘Die Hart’

die hart trailer - kevin hart & john travolta-

TRAILER: John Travolta leert Kevin Hart om een actiester te worden in de actiecomedyserie ‘Die Hart’

John Travolta leert Kevin Hart om een actiester te worden in de nieuwe actiecomedyserie Die Hart, te zien bij streamingdienst Quibi.

Quibi heeft een trailer uitgebracht voor diens aankomende actiecomedyserie Die Hart, met Hollywood-sterren Kevin Hart en John Travolta in als belangrijkste castleden. De nieuwe serie komt deze maand naar de streamingdienst.

Volgens de synopsis speelt Hart een gefictionaliseerde versie van zichzelf die het beu wordt altijd een komische hulpje te zijn. Wanneer hij eindelijk een rol aangeboden krijgt om de leidende man te zijn in een actiefilm van een beroemde regisseur, grijpt hij de kans aan, maar er is één voorwaarde: “Kevin moet eerst trainen op ’s werelds grootste school voor actiehelden, gerund door een gek (Travolta).” De serie zal Hart volgen terwijl hij zich door deze ervaring bokst en ’tot het uiterste wordt geduwd door deze actieschoolcoach en een stoere, rivaliserende student’.

Naast Hart en Travolta zien we in de cast Leon: The Professional-acteur Jean Reno en Black Hawk Down’s Josh Hartnett. De makers van de show zijn Stuber’s Tripper Clancy en John Wick’s Derek Kolstad, met Brooklyn Nine-Nine’s Eric Appel als regisseur.

Die Hart komt op 20 juli uit bij Quibi.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram