VIDEO: Dana White onthult nu al memorabel UFC “Fight Island”

UFC Fight Island video

VIDEO: Dana White onthult nu al memorabel UFC “Fight Island”

Dana White heeft het spraakmakende UFC Fight Island onthuld in een video. De bouw van het MMA-vechtsporteiland kostte meer dan 400.000 uur.

UFC Fight Island video

Met UFC 251 op 11 juli in de kalender, vragen velen zich af hoe het ervoor staat met UFC’s “Fight Island” op Yas Island, Abu Dhabi. Het ongeveer 3.220 vierkante kilometer grote eiland zal vier evenementen hosten en is het nieuwste project van UFC-president Dana White om de sport draaiende te houden tijdens de COVID-10-pandemie. We hebben nu de eerste beelden van het nu al legendarische UFC-eiland.

De twee videoclips die Dana op Instagram heeft gedeeld, onthullen dat de MMA-vechters vijf testrondes zullen doorlopen voordat ze welkom zijn en dat er drie medische centra beschikbaar zullen zijn. Het hele project vergde meer dan maar liefst 400.000 arbeidsuren, met meer dan 350 ton metaal. De clips geven ons trouwens ook een blik op de octagon aan het strand.

MMA-fans mogen uitkijken naar UFC 251, waar de heerlijke vechtkaart bestaat uit onder meer UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman vs Gilbert Burns, vedergewichtkampioen Alexander Volkanovski vs Max Holloway (II) en Petr Yan vs José Aldo, voor de huidige vacante Bantamweight-titel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

UFC Fight Island Part 2!! I can’t wait to get there. #YasIsland #InAbuDhabi

Een bericht gedeeld door Dana White (@danawhite) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram