Op reis naar de rand van de ruimte met de Neptune Space Balloon

space perspective - neptune space balloon

Op reis naar de rand van de ruimte met de Neptune Space Balloon

Op reis naar de rand van de ruimte met de Neptune Space Balloon. Geniet van het uitzicht terwijl je geniet van een drankje aan de bar.

space perspective - neptune space balloon

Terwijl Virgin Galactic en SpaceX nog bezig zijn hun commerciële vluchten naar de ruimte levensvatbaar te maken, biedt Space Perspective je nu de next best thing: een reis naar de rand van de ruimte met de Neptune Space Balloon. Durf jij het aan?

De enorme ballon werkt zeer vergelijkbaar met de weerballonnen die je via verschillende GoPro-video’s op YouTube ziet. Een speciaal ontwikkelde capsule- bestand tegen druk – biedt plaats aan acht passagiers en wordt gelanceerd vanuit NASA’s Kennedy Space Center in Florida. Vanaf daar zweef je langzaam omhoog totdat je de rand van de ruimte bereikt op 30.480 meter boven de grond. Hier geniet je van een twee uur durende ervaring, waar je het uitzicht kunt bewonderen terwijl je gebruik kunt maken van andere voorzieningen in de capsule, zoals een bar. Tot slot daal je weer af en maak je een landing op zee, waar je wordt overgebracht naar een schip en terug wordt gebracht naar de kust. De totale ervaring duurt zes uur.

“Minder dan twintig mensen zijn ooit onder een ruimteballon aan de rand van de ruimte geweest, veel minder dan in een baan rond onze planeet”, zegt Space Perspective. “Voor het eerst kunnen we de sensatie van ruimtevluchten toegankelijk maken voor jou, onze ontdekkingsreizigers, op een veilige, comfortabele manier met minimale fysieke vereisten en net zo eenvoudig als aan boord gaan van een vliegtuig. Onze capsule is bestand tegen druk, biedt een omgeving geschikt voor hemdsmouwen en wordt natuurlijk geleverd met een bar en een toilet. En vergeet niet om op je favoriete sociale mediasites te posten tijdens je zes uur durende reis naar de rand van de ruimte en veilig terug.”

Volgens Space Perspective zal de Neptune Space Balloon vanaf 2021 passagiers meenemen voor commerciële ruimtevluchten. Ga naar de website van het bedrijf voor meer informatie.

space perspective - neptune space balloon

Post a Comment

#Volg ons op Instagram