Kanye West heeft de YEEZY Foam Runner eindelijk gelanceerd

YEEZY Foam Runner

Kanye West heeft de YEEZY Foam Runner eindelijk gelanceerd

Kanye West heeft de YEEZY Foam Runner eindelijk gelanceerd. Inmiddels uitverkocht, meldde het prijskaartje $75.

 YEEZY Foam Runner

Artiest en entrepreneur Kanye West heeft eindelijk de YEEZY Foam Runner uitgebracht als onderdeel van zijn uitrol van #WESTDAYEVER. Maar let op, de YEEZY slippers zijn inmiddels uitverkocht, dus het is wachten op een restock.

Alom bekend als de “YEEZY Crocs”, waren de slip-on schoenen afgelopen weekend tot grote verrassing opeens verkrijgbaar via de YEEZY SUPPLY-website. Geïnteresseerden werden doorverwezen naar een productpagina die hen in een ‘wachtkamer’ plaatste. Na een korte wachttijd werden shoppers getrakteerd op een volledige oplage van wat nu bekend staat als de meest betaalbare YEEZY-schoenenrelease tot nu toe.

Naar verluidt duurzaam vervaardigd van algen, heeft de vormschuimoptie een geheel witte tint. Het ontwerp bestaat uit één stuk, met roostersegmenten en uitgesneden zijgedeelten. Het zoolgedeelte van de schoen beweegt naar beneden om een naadloze overgang vanuit het bovenwerk te creëre en doet uiterlijk qua uiterlijk denken aan de tussenzool van de adidas YEEZY BOOST 700.

De reeds uitverkochte YEEZY Foam Runners, geprijsd op $ 75, waren beschikbaar via YEEZY SUPPLY, maar hopelijk binnenkort ook via andere kanalen.. Blijf op de hoogte voor een mogelijke aanvulling.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram