MAD Paris introduceert geschubde, met groene bliksemschichten uitgeruste Rolex Milgauss en meer

MAD Paris custom Rolex Milgauss

MAD Paris introduceert geschubde, met groene bliksemschichten uitgeruste Rolex Milgauss en meer

MAD Paris introduceert geschubde, met groene bliksemschichten uitgeruste Rolex Milgauss plus twee andere custom horloges.

MAD Paris custom Rolex Milgauss

MAD Paris is heeft drie nieuwe custom Rolex-horloges voor ons in petto, ditmaal in de vorm van twee Milgauss-uurwerken en een Datejust 36mm. Welke variant spreekt jou het meest aan?

Het meest opvallende van de drie is de MAD Paris-versie van de Rolex Milgauss, die in de kenmerkende matzwarte tint van de customizer komt. Het horloge heeft een matzwarte bodycoating met diamantvormige gravure rondom, waardoor het uurwerk een schilferige esthetiek krijgt. MAD Paris heeft een matzwarte wijzerplaat toegevoegd met contrasterende felgroene componenten, zoals een bliksemschichtminutenwijzer, groene minuut/uurmarkeringen en een groen Rolex-kroonlogo, evenals de eigen naam in het wit.

Het volgende exemplaar is de geheel blauwe Milgauss. Dit horloge is vergelijkbaar met de Datejust 41 die het bedrijf in mei uitbracht, maar deze keer krijgt het een donkerblauwe metallic tint. Het exemplaar heeft ook een blauwe wijzerplaat, wat staat in contrast staat tot zwarte details op de wijzerplaat.

Ter afronding van het trio van nieuwe horloges is er de MAD Paris Rolex Datejust 36mm met een Romeinse wijzerplaat. Dit horloge is afgewerkt in een glanzend zwarte coating en is uitgerust met een off-white-hued wijzerplaat, compleet met zwarte en paarse details.

De eerste Milgauss is te koop voor ongeveer € 28.883, de tweede voor ongeveer € 25.030 en de Datejust is te koop voor ongeveer € 21.184. Bestel jouw exemplaar via de website van Dover Street Market.

MAD Paris custom Rolex Datejust 36

MAD Paris custom Rolex Milgauss

Post a Comment

#Volg ons op Instagram