TRAILER: Gloednieuwe beelden van ‘Cyberpunk 2077’ duiken op

Cyberpunk 2077 nieuwe trailer ps4 xbox pc

TRAILER: Gloednieuwe beelden van ‘Cyberpunk 2077’ duiken op

Een nieuwe Cyberpunk 2077 trailer is opgedoken en toont ons meer van de langverwachte game. Ga jij Cyberpunk 2077 kopen?

Een nieuwe trailer voor Cyberpunk 2077, nu al een van de meest spraakmakende games van dit jaar, is vlak voor het weekend onthuld. Na een paar releasedatumvertragingen hebben de makers van de futuristische dystopie-game een beter beeld gegeven van wat we van de speltitel kunnen verwachten.

De trailer duurt iets meer dan twee minuten en toont een serie aan beelden die pronken met de uitgestrekte neonverlichte stedelijke omgevingen van de game, de centrale personages en een deel van de dreiging die zich in de fictieve wereld voordoet, evenals korte spelmomenten die first-person zijn. Er wordt ons een overweldigende hoeveelheid hi-tech wapens, actie en explosies, supersnelle auto’s en een gruizige open wereld beschikbaar gesteld. Gelukkig is de releasedatum van de game niet nogmaals vertraagd met deze berichtgeving, want 19 november, knipperend aangegeven aan het einde van de trailer, staat nog vast.

Check de nieuwe officiële trailer van Cyberpunk 2077 bovenaan en bekijk hieronder meer dan 45 minuten aan gameplay-beelden voor nog meer looks & feelings. Indrukwekkend!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram