TRAILER: Joseph Gordon-Levitt krijgt te maken met vliegtuigkapers in ‘7500’

7500 met Joseph Gordon-Levitt

TRAILER: Joseph Gordon-Levitt krijgt te maken met vliegtuigkapers in ‘7500’

Joseph Gordon-Levitt krijgt in de nieuwe film 7500 te maken met vliegtuigkapers. De spannende film is nu te zien via Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video heeft onlangs een nieuwe trailer gedeeld voor de actiethriller 7500, met acteur Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrol als copiloot. De spannende thriller is nu te zien via de streamingdienst.

Geregisseerd door Patrick Vollrath voor zijn filmdebuut, draait 7500 – een verwijzing naar de noodcode voor een vliegtuigkaping – om Joseph Gordon-Levitt als Tobias Ellis, een jonge co-piloot die zich klaarmaakt voor een reguliere vlucht. Klaar om met zijn vriendin, de moeder van zijn kind en stewardess Göcke (Aylin Tezel) van Berlijn naar Parijs te vliegen, neemt hun vlucht een wending wanneer ze worden aangevallen door terroristen.

Synopsis

“Het lijkt een routine-dag op het werk voor Tobias, een zachtaardige jonge Amerikaanse copiloot op een vlucht van Berlijn naar Parijs, terwijl hij de preflightchecklist doorloopt met Michael, de piloot, en praat met Gökce, zijn stewardess en tevens vriendin. Maar kort na het opstijgen bestormen terroristen gewapend met geïmproviseerde messen plotseling de cockpit, waardoor Michael ernstig gewond raakt en Tobias in zijn arm wordt gesneden. Een angstige Tobias slaagt erin de aanvallers tijdelijk af te weren en neemt contact op met de grondleiding om een ​​noodlanding te plannen. Maar wanneer de kapers een passagier vermoorden en dreigen meer onschuldige mensen te vermoorden als hij ze niet terug in de cockpit laat, wordt deze gewone man aan een ondraaglijke test onderworpen.”

Bekijk de volledige trailer bovenaan en bekijk deze vliegtuigkapingsfilm nu via Amazon Prime Video.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram