TRAILER: ‘Peninsula’ is opvolger van klassieke Koreaanse zombiefilm ‘Train to Busan’

Train To Busan 2 - Peninsula

TRAILER: ‘Peninsula’ is opvolger van klassieke Koreaanse zombiefilm ‘Train to Busan’

De tweede trailer van Peninsula, opvolger van de klassieke Koreaanse zombiefilm Train to Busan, is hier. Ga jij de apocalyptische film kijken?

Het vervolg op de Zuid-Koreaanse zombiefilm Train to Busan heeft zojuist een tweede trailer gekregen. We zien een nieuwe wereld, vier jaar na de release van het zombie-virus. Hoewel de originele trailer van Peninsula al de nodige beelden toonde, verhoogt deze nieuwe trailer de spanning met de onthulling van enkele nieuwe plotdetails.

De ondoden hebben de wereld veroverd en steden zijn afgebrokkeld, ideaal voor de zombies om in te leven. Een groep overlevenden verkent echter de stad met een missie om een ​​voorraad geld op te halen. De opvolgfilm lijkt ditmaal meer te leunen op diens actie-invloeden dan horror, een overgang die doet denken aan hoe Terminator opging in Terminator 2: Judgement Day. Er is trouwens zelfs een scène in de beelden hierboven die verwijst naar de laatste film.

De officiële synopsis van de film vermeldt: “Jung-seok, een militair die eerder aan de krankzinnige woestenij ontsnapte, herleeft alle gruwel wanneer hij een geheime operatie met twee simpele doelen krijgt: terughalen en overleven. Als zijn team onverwachts op overlevenden stuit, hangt hun overleven af ​​van of het beste of slechtste van de menselijke natuur de overhand neemt onder de meest barre omstandigheden.”

Peninsula, officieel getiteld Train to Busan Presents Peninsula en opnieuw geregisseerd door Yeon Sang-Ho, heeft nog geen releasedatum. Train to Busan is een van de meest succesvolle films ooit in Zuid-Korea uitgebracht.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram