VIDEO: Ferrari showt SF90 Stradale in korte film ‘Le Grand Rendez-Vous’

Ferrari SF90 Stradale - korte film Le Grand Rendez-Vous

VIDEO: Ferrari showt SF90 Stradale in korte film ‘Le Grand Rendez-Vous’

Ferrari showt haar prachtige en meest krachtige SF90 Stradale in de nieuwe korte film ‘Le Grand Rendez-Vous’, gefilmd in Monaco.

Ferrari heeft zijn krachtigste auto tot nu toe, de SF90 Stradale, naar de straten van Monaco gebracht in een korte film getiteld Le Grand Rendez-Vous. Geniet van de Italiaanse bolide in deze bijna 6 minuten durende video.

De film is geregisseerd door Claude Lelouch en toont hoe de SF90 Stradale het Grand Prix-circuit van Monaco bedwingt, waar de Formule 1 eigenlijk op 23 en 24 mei zou zijn neergestreken. Aan het begin van de film legt Lelouch de mise-en-scène van Monaco vast tijdens de coronaviruspandemie – bloemenmarkten en casino’s worden afgebeeld naast een cast die gezichtsbescherming draagt en afstand houdt.

Le Grand Rendez-Vous verandert al snel van tempo en richt het beeld op Scuderia-coureur Charles Leclerc die door Monace scheurt in de supercar. De film is samengesteld met behulp van zes iPhone 11 Pro’s, negen Go Pro’s en één Sony Venice Camera, die samen de enorme kracht en snelheid van de Ferrari weten vast te leggen.

De SF90 Stradale beschikt 986 pk, dankzij de combinatie van een vier liter V8 turbomotor en drie elektromotoren. Bekijk de bloedsnelle Ferrari bovenaan in actie.

Fotocredits: Ferrari

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram