ORIS eert erfgoed met volledig bronzen Hölstein Edition

ORIS Divers Fifty-Six Hölstein Edition

ORIS eert erfgoed met volledig bronzen Hölstein Edition

ORIS eert erfgoed met volledig bronzen Hölstein Edition. Van de ORIS Divers Fifty-Six Hölstein Edition worden slechts 250 stuks gemaakt.

ORIS Divers Fifty-Six Hölstein Edition

De Zwitserse luxe horlogemaker ORIS is terug met een gloednieuw horloge ter ere van het geboortedorp van het merk. Een geheel nieuwe Hölstein-collectie staat op de planning en de kickstart komt nu in de vorm van een volledige bronzen uitgave.

Met een afmeting van 43 mm, is alles, van de kast, bezel en bezelinzet tot de kroon en pompdrukkers voor de chronograaf, volledig geconstrueerd in massief brons. Het merk noemt de armband zelfs “de allereerste volledig bronzen armband binnen de Zwitserse horlogerie”. De wijzerplaat zelf is voorzien van ronde luminescerende indexen, met uitzondering van differentiërende markeringen op 12 en 6 uur, terwijl twee zwarte subdials netjes op 3 en 9 uur zitten. Wat de beweging betreft, wordt het geheel aangedreven door de op de Sellita gebaseerde ORIS 771-automaat, met een gangreserve van 48 uur en werkend met 28.800 trillingen per uur. Waterbestendigheid komt neer op 10 bar, ofwel 100m.

Geïnteresseerden kunnen de ORIS Divers Fifty-Six Hölstein Edition nu oppikken via de website van het bedrijf. Let op, de oplage is beperkt tot slechts 250 stuks en het prijskaartje vermeldt € 4.600.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram