Adobe’s gratis Photoshop Camera App is nu te downloaden

Adobe Photoshop Camera App

Adobe’s gratis Photoshop Camera App is nu te downloaden

Een gratis Adobe Photoshop Camera App is gelanceerd en kun je nu downloaden op smartphones met iOS of Android-software.

Adobe Photoshop Camera App

De nieuwste mobiele app van Adobe, Photoshop Camera, is nu volledig gratis te downloaden in de appstores van Apple en Google. Voor hen die de oorspronkelijke onthulling misschien hebben gemist, Adobe Photoshop Camera is een mobiele app die Photoshop-effecten en filters rechtstreeks op je camera toepast.

De app maakt gebruik van een intelligente cameratechnologie genaamd Adobe Sensei, die automatisch de fotokwaliteit verbetert en het systeem in staat stelt te herkennen wat er op je foto’s staat. Zodra deze gegevens zijn geanalyseerd, geeft de app een reeks verschillende effecten en filters weer waarvan hij denkt dat ze de opnamen zullen verbeteren. Met Photoshop Camera kunnen gebruikers hun afbeeldingen ook exporteren in het .PSD-bestandsformaat, waardoor het handiger is om foto’s rechtstreeks in de volledige versie van Photoshop te plaatsen voor meer bewerkingen.

Nu beschikbaar, kunnen geïnteresseerden naar de Apple App Store of Google Play Store gaan om Adobe Photoshop Camera app volledig gratis te downloaden.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram