Bell & Ross onthult limited edition BR 05 Skeleton Blue

Bell & Ross BR 05 Skeleton Blue

Bell & Ross onthult limited edition BR 05 Skeleton Blue

De nieuwe Bell & Ross BR 05 Skeleton Blue is onthuld. Het limited edition horloge van B&R komt in een oplage van slechts 500 stuks.

Bell & Ross BR 05 Skeleton Blue

Het Franse horlogemerk Bell & Ross richtig zich met zijn nieuwste creatie tot een van zijn meer minimalistische modellen, de BR 05. Het anders simplistische uurwerk van dit horloge heeft voor deze release meer diepte en textuur gekregen, en komt in een beperkte oplage op de markt.

De horlogemaker heeft gekozen voor een skeletachtige interpretatie, waarbij een transparante blauwe wijzerplaat is gemaakt die zicht biedt op de ingewikkelde beweging eronder, met diverse delen gecoat in een bijpassende blauwe tint. Witte indexen en wijzers komen in hun standaardconfiguratie, uiteraard met Super-LumiNova voor meer leesbaarheid onder donkere omstandigheden, allemaal netjes onder een antireflecterend saffierkristal.

Binnenin wordt het horloge aangedreven door de Sellita-gebaseerde BR-CAL.322 van het merk, een automatisch uurwerk dat werkt met 28.800 trillingen per uur en een gangreserve van 38 uur heeft. De waterdichtheid is maximaal 100 meter en het klokje wordt geleverd met een satijngepolijste geïntegreerde roestvrijstalen armband of een blauwe geribbelde rubberen band voor een sportievere look.

Voor geïnteresseerden is de Bell & Ross BR 05 Skeleton Blue nu beschikbaar op de website van het bedrijf, beperkt tot slechts 500 gemaakte exemplaren en met een prijskaartje van € 6.400.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram