TRAILERS: Dit zijn de hoogtepunten van het Sony PlayStation 5 onthullingsevenement

Sony PlayStation 5 prijs

TRAILERS: Dit zijn de hoogtepunten van het Sony PlayStation 5 onthullingsevenement

Alle hoogtepunten van het Sony PlayStation 5 onthullingsevenement op een rij. Welke PS5 games en trailers spreken jou aan?

Sony presenteerde vlak voor het weekend verschillende nieuwe titels die naar de PlayStation 5 komen, evenals een eerste blik op de aankomende console zelf. Met name de titels uit de eigen studio’s van PlayStation stonden op het podium, terwijl we tegen het einde ook een eerste blik op de spelcomputer zelf kregen.

Sony Playstation 5 Hardware

De Sony Playstation 5 heeft, net als zijn DualSense-controller, een tweekleurig zwart-wit kleurenschema. Het apparaat heeft een staand torenontwerp met ronde randen, scherpe chassispanelen en futuristische blauwe gloedaccenten. Naast de standalone console komt ook de optie om een ​​Digital-only versie van de console te kopen. Hoogstwaarschijnlijk mist de digitale versie eenvoudigweg een schijfsleuf, zoals de digitale Xbox One S, maar exacte verschillen in gewicht en afmetingen, indien aanwezig, zijn nog niet bevestigd.

sony playstation 5 - ps5 trailers games

Beide edities worden geleverd met een HD Camera Pulse 3D-headset en een media-afstandsbediening. Hoewel er geen prijs is bevestigd, melden bronnen dat Sony het moeilijk heeft om de detailhandelskosten laag te houden vanwege de hoge productiesnelheid. De console wordt nog steeds verwacht tegen het feestdagenseizoen van 2020.

PlaySation 5 Games & Trailers

Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online

Marvel’s Spider-Man 2: Miles Morales

Gran Turismo 7

Ratchet & Clank: Rift Apart

OddWorld: Soulstorm

Hitman 3

NBA 2K21

Resident Evil VIII: Village

Horizon Forbidden West

Stay tuned voor meer nieuws rondom de Sony PlayStation 5 en diens release.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram