Dior onthult herfst 2020-collectie met door Miami geïnspireerde campagne

Dior Fall 2020-collectie heren

Dior onthult herfst 2020-collectie met door Miami geïnspireerde campagne

De nieuwe Dior Fall 2020-collectie is onthuld middels door Miami geïnspireerde campagne, inclusief Shawn Stussy’s grafisch ontwerp.

Dior Fall 2020-collectie heren

Dior presenteert zijn aankomende Fall 2020-collectie voor heren in een gloednieuwe campagne. Het assortiment, voorzien van een door Shawn Stussy ontworpen grafisch zware achtergrond, wordt tentoongesteld in een levendige reeks beelden die zijn gemaakt door de beroemde modefotograaf Steven Meisel.

“Deze campagne weerspiegelt het idee van Miami en de moderne visie van Dior, versterkt door de grafische identiteit van Shawn”, legt Kim Jones, artistiek directeur van Dior herenkleding uit,

In de campagne wordt de kenmerkende, strakke stijl van Jones volledig weergegeven, waarbij het traditionele maatwerk wordt gecombineerd met gevoel voor streetwear. Buiten de presentatie van de Dior x Air Jordan 1, heeft de campagne ook een nieuw paar doorzichtige Jelly Sandals onthuld.

De collectie bevat verschillende grafisch uitvoeringen in de kenmerkende stijl van Stussy, met het kenmerkende monogramtextiel van het luxe merk bijvoorbeeld zichtbaar op een gebreide trui. Andere hoogtepunten komen in de vorm van een rode slangenleerprint die wordt gebruikt op een langwerpige jas, met eigentijdse pakken minstens zo opvallend. Accessoires zijn onder meer met bloemen beklede bucket hats, tasjes, zonnebrillen, oorbellen, brochespelden en meer.

Bekijk de Dior Fall 2020-collectie voor heren tot in detail via de campagnebeelden hieronder. De kledingstukken zijn vanaf 12 juni verkrijgbaar via de webwinkel van Dior.

Dior Fall 2020-collectie heren

Dior Fall 2020-collectie heren

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram