GIVEAWAY: De biografie ‘VIRGIL’ verschijnt vandaag in de winkel en jij kunt een exemplaar winnen

virgil van dijk biografie

GIVEAWAY: De biografie ‘VIRGIL’ verschijnt vandaag in de winkel en jij kunt een exemplaar winnen

De biografie VIRGIL, over Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk, verschijnt vandaag in de winkel en jij kunt een exemplaar winnen.

virgil van dijk biografie

Hij draagt de aanvoerdersband van het herboren Oranje en wordt dit seizoen normaal gesproken landskampioen van Engeland met Liverpool FC, iets wat de club sinds 1990 niet lukte. De eerstvolgende mijlpaal voor Virgil van Dijk wordt echter vandaag behaald en komt in de vorm van een gloednieuwe biografie, VIRGIL. Het boek ligt met ingang van nu bij de boekhandel en wij geven een aantal exemplaren weg.

Virgil van Dijk wordt door sommigen als de beste verdediger ter wereld gezien, ondanks dat de relatieve laatbloeier nu niet bepaald een uitpuilende prijzenkast heeft. Toch bewees VVD in de afgelopen jaren als captain van het Nederlands Elftal en met zijn indrukwekkende spel in de Premier League en met name afgelopen seizoen in de Champions League – die werd gewonnen – dat hij als boomlange verdediger bijzonder is. Zó bijzonder, dat sportjournalist Luca Caioli en documentairemaker Cyril Collot, bekend van eerdere succesvolle biografieën over onder anderen Messi, Ronaldo en Neymar, besloten een boek te schrijven over de Brabander.

Lees hieronder wat je kunt verwachten van de biografie en doe mee met onze giveaway!

Virgil van Dijk: De nieuwe grootheid van het Nederlandse voetbal

“Sinds Virgil van Dijk de aanvoerdersband draagt bij het Nederlands elftal wint Oranje weer. Maar het was niet vanzelfsprekend dat hij zo groot zou worden. De loopbaan van de laatbloeier nam een ongekende vlucht toen hij in 2017 een contract tekende bij Liverpool, dat hem voor een recordbedrag overnam. Inmiddels is hij daar uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers. Hij won in 2019 de Champions League en leidde het Nederlands elftal naar de finale van de Nations League. Van Dijk werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Premier League en verkozen tot Europees voetballer van het jaar. In 2020 stond hij, voordat de competitie werd stilgelegd, op het punt geschiedenis te schrijven door met Liverpool landskampioen te worden, voor het eerst sinds 1990.”

VIRGIL is het verhaal van een grote persoonlijkheid, van een leider op het veld maar ook in de kleedkamer. Het verhaal van een man die nooit opgeeft. De biografie – die 248 pagina’s telt – is nu verkrijgbaar bij de boekhandel en kost € 19,99.

Win de nieuwe biografie VIRGIL

virgil biografieWin één van de drie exemplaren van de gloednieuwe biografie over de aanvoerder van Oranje en aanstaand landskampioen van Engeland.

Meedoe is heel simpel. Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘VVD’ en:

    • Volg ons op Instagram
    • Like op IG onze laatste 6 foto’s
    • Laat bij 1 recente post een bericht achter met “VVD”

Wie weet ontvang jij binnenkort de nieuwe biografie over Virgil van Dijk.

Succes!

Meedoen kan tot 18 juni en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram