Luminox breidt Sea Series uit met nieuwe Pacific Diver

Luminox Sea Series Pacific Diver

Luminox breidt Sea Series uit met nieuwe Pacific Diver

Luminox breidt Sea Series uit met nieuwe Pacific Diver. De Luminox Sea Series Pacific Diver is tot 200 meter diep waterproof.

Luminox Sea Series Pacific Diver

Bekend om het bouwen van robuuste en duurzame Zwitserse horloges die bestand zijn tegen zware omstandigheden, breidt de Amerikaanse horlogemaker Luminox zijn Sea Series nu verder uit met een nieuwe oceaanbewoner, toepasselijk genaamd ‘Pacific Diver’.

Verkrijgbaar in zowel een klassiek roestvrij staal als een onopvallende zwarte afwerking, wordt het horloge geleverd in een robuuste 44 mm kast gemaakt van massief 316L staal. Bovenop zit een unidirectionele duikring, gemaakt van het eigen koolstofcomposietmateriaal CARBONOX. Daartussen ligt een zwarte wijzerplaat, omringd met goed leesbare witte rechthoekige indexen en de cijfers 12 en 6 op de overeenkomstige posities, evenals een datumvenster op 3 uur. Alle indexen zijn behandeld met de beroemde lume van Luminox, die tot 25 jaar kan gloeien.

Het horloge wordt aangedreven door een Ronda 5151 quartz uurwerk met een batterijduur van vier jaar en is – uiteraard als duikhorloge – waterbestendig tot 200 meter, ofwel 660 voet. Het uurwerk wordt compleet gemaakt met een roestvrijstalen armband of zwarte rubberen band, beide zeevriendelijk.

Voor geïnteresseerden is de Luminox Sea Series Pacific Diver nu beschikbaar via de website van het bedrijf, met prijzen vanaf $ 550, omgerekend zo’n € 485.

Luminox Sea Series Pacific Diver

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram