Dana White heeft de locatie in Abu Dhabi voor UFC Fight Island onthuld

UFC Fight Island Abu Dhabi UFC

Dana White heeft de locatie in Abu Dhabi voor UFC Fight Island onthuld

Dana White heeft de Abu Dhabi-locatie voor UFC Fight Island onthuld, met de Miocic-Cormier trilogie & Nurmagomedov-Gaethje UFC 253 titelgevecht.

Na weken van geruchten heeft Dana White nu eindelijk officieel de locatie onthuld van het langverwachte UFC Fight Island. De UFC-president deelde mede dat, in samenwerking met het ministerie van Cultuur en Toerisme van Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi), het eiland Yas is aangewezen als plek waar de UFC-vechters de strijd aan zullen gaan. De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten zal voor het eerst gasteer zijn voor UFC 251, op 11 juli, waarna kort erop Fight Night volgt.

De UFC is momenteel de enige Amerikaanse sportbond die actief blijft en lijkt voort te bouwen op het succes die het heeft kunnen genereren met zijn meest recente evenementen in Jacksonville, Florida en bij de UFC Apex in Las Vegas, Nevada. Hoewel de volledige vechtkaarten nog niet zijn onthuld, weten we nu wel dat Kamaru Usman en Gilbert Burns het op 11 juli tegen elkaar opnemen voor de Welterweight Championship, Alexander Volkanovski en Max Holloway II de Featherweight Championship op de planning hebben staan en Jose Aldo het tegen Petr Yan opneemt voor de Bantamweight Championship.

Dana sprak ook over de logistiek van het eiland en verklaarde dat het perceel groot genoeg is om de bestaande richtlijnen voor volksgezondheid na te leven en dat de DCT Abu Dhabi een veiligheidszone van 16.000 m2 rond het eiland zal creëren. Op het eiland bevinden zich nu een arena, hotel, trainingsfaciliteiten, eetgelegenheden en de nodige infrastructuur, opgezet voor de UFC-atleten en hun coaches; UFC-personeel en ander evenementpersoneel; en Yas Island-medewerkers die nodig zijn om de werking van de faciliteiten te waarborgen.

Bekijk Dana White’s aankondiging van UFC Fight Island bovenaan en check de belangrijkste wedstrijden hieronder. De UFC heeft onthuld dat Daniel Cormier en Stipe Miocic hun trilogie gevecht voor UFC 252 op 15 augustus zullen krijgen, terwijl Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje nu staat gepland voor UFC 253 op 19 september.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#UFCFightIsland starts July 11, 15, 18 and 25th YAS Island, Abu Dhabi #InAbuDhabi @VisitAbuDhabi

Een bericht gedeeld door Dana White (@danawhite) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Things are heating up this summer on Fight Island 🔥 #UFC251

Een bericht gedeeld door ESPN MMA (@espnmma) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dana White announced the Miocic-Cormier trilogy fight will take place on August 15 📅 (via @firsttake)

Een bericht gedeeld door ESPN MMA (@espnmma) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram