Seiko viert het 60-jarig jubileum van SEGA met een paar special edition chronografen

SEGA x SEIKO SEGA 60th Anniversary

Seiko viert het 60-jarig jubileum van SEGA met een paar special edition chronografen

Seiko viert 60-jarig jubileum SEGA met een paar special edition chronografen: SEGA x SEIKO SEGA 60th Anniversary-horloge in zwart of zilver.

SEGA x SEIKO SEGA 60th Anniversary

Ter ere van het 60-jarig jubileum van haar videogamebedrijf, heeft SEGA enkele handige 8-bit handheld-consoles uitgebracht voor gamers die altijd onderweg zijn. De anniversary releases stoppen daarmee echter niet. In samenwerking met niemand minder dan de grootste horlogemaker van Japan, Seiko, presenteert SEGA nu namelijk ook een paar sportieve chronografen, speciaal uitgebracht om de verjaardag te vieren.

Daar waar beide modellen identiek zijn qua specificaties, wordt het duo wel aangeboden in twee verschillende kleuren: een zilveren roestvrijstalen optie en een zwarte variant.

De eerste heeft een zilveren wijzerplaat met bijbehorende subdials, terwijl de zwarte editie de zilveren subdials behoudt voor een omgekeerde panda-look. Beide hebben het retro-logo van SEGA in de iconische tint blauw, een kleur die doorloopt naar de rest van de details van het horloge, waaronder de ring parallel aan de bezel, de ringen rond de drie subdials, de secondewijzer en ook de 60-minutenmarkering op de tachymeterring. De horloges komen in een premium fluwelen verpakking om zo de limited edition-release veilig en gezond te houden.

SEGA x SEIKO SEGA 60th Anniversary-horloge kopen

Dit horloge, dat vooralsnog alleen in Japan verkrijgbaar is, maar via resell ongetwijfeld te bemachtigen is, staat gepland voor een lancering in augustus. De SEGA x SEIKO SEGA 60th Anniversary-horloges zijn beperkt tot 1.200 stuks totaal, te weten 400 stuks in de zwarte variant en 800 in het zilver. De prijzen zijn omgerekend zo’n € 385 en € 358. Ga naar de website van SEGA voor meer informatie.

SEGA x SEIKO SEGA 60th Anniversary

SEGA x SEIKO SEGA 60th Anniversary

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram