NEED TO KNOW: Sieraden kopen voor de vrouw gaat met deze info een stuk makkelijker

sieraden kopen dames vrouw vriendin tips

NEED TO KNOW: Sieraden kopen voor de vrouw gaat met deze info een stuk makkelijker

Ga je voor goud of zilver? Sieraden kopen voor je vriendin of vrouw gaat met deze handige informatie een stuk makkelijker.

sieraden kopen dames vrouw vriendin tips

Elke man herkent het wel, een cadeau uitzoeken voor je vrouw of vriendin is niet altijd even gemakkelijk. We hebben daarom voor jullie de broodnodige input als het gaat sieraden cadeau tips. Sieraden zijn namelijk altijd safe. Immers, bijna elke vrouw wordt wel gelukkig van een sprankelende ketting of fonkelnieuwe armband. Helemaal als jij het voor haar hebt uitgekozen.

Laten we beginnen bij het begin, en dat is niet het kiezen van een sieraad, maar van een kleur. Veel vrouwen hebben namelijk een sterke voorkeur. Dus draagt jouw special lady zilveren of gouden sieraden? Bij twijfel neem je natuurlijk stiekem een kijkje in haar sieradencollectie. Want je wil niet per ongeluk de verkeerde kleur kiezen.

Gouden sieraden

Is gouden sieraden kopen de logische keuze, dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Goudkleurige sieraden kunnen uit verschillende materialen bestaan. Écht goud is het bekendste materiaal, maar ook de meest prijzige. Er bestaan sieraden met enkel een gouden plating. Deze zijn een stuk goedkoper dan echt gouden sieraden, maar let er wel op dat deze sieraden kunnen verkleuren. Dit komt omdat er een dun laagje goud over een zilveren basis heen zit.

Stainless steel is daarom een perfect alternatief. Stainless steel is door en door goudkleurig en kan daardoor niet verkleuren, ook niet tijdens het douchen of zwemmen. Bij bijvoorbeeld My Jewellery shop je hele fijne sieraden van stainless steel. Met deze sieraden zit je eigenlijk altijd wel goed bij de dames die van goudkleurig houden.

Zilveren sieraden

Ook bij zilveren sieraden zijn er meerdere materialen om uit te kiezen. 925 sterling zilver is het populairste en is ook de puurste vorm van zilver die gebruikt kan worden voor sieraden. Dit materiaal kan dus niet verkleuren, maar moet wel af en toe gepoetst worden. Een tweede optie is stainless steel in zilver. Ook dit materiaal is volledig zilverkleurig en kan daardoor niet verkleuren. Dit materiaal is betrouwbaar en stralend, hopelijk net zoals jouw partner.

Sieraden trends

Nadat je hebt gekozen voor goud of zilver en het bijpassende materiaal, ga je op zoek naar het perfecte sieraad om cadeau te geven. Ben je op zoek naar een cadeau met een persoonlijke touch? Kies dan voor een sieraad met initiaal of sterrenbeeld. Klinkt misschien wat zoet, maar je zult verbaasd zijn over hoe subtiel deze sieraden soms zijn. Kies bijvoorbeeld voor haar eigen initiaal of sterrenbeeld, of maakt het cadeau nog specialer als je kiest voor jouw eigen initiaal.

Een ander populair cadeau is het geven van een bedelarmband. Je koopt in dit geval een ‘kale’ armband en losse bedels. De bedels kun je zelf uitkiezen, dus laat je zien van jouw meest romantische kant. Een bedel met een hartje is natuurlijk altijd goed, maar niet voor iedereen esthetisch even aantrekkelijk, dus denk bijvoorbeeld ook aan bedels die mooie herinneringen ophalen. Misschien de herinnering aan een mooie vakantie of de datum van jullie eerste date?

Draagt jouw vriendin graag klassieke sieraden? Dan zit je met parels vrijwel altijd goed. Parels geven een sieraad namelijk een mooie, klassieke uitstraling. Is jouw vriendin iemand die een statement piece aandurft? Dan zijn statement oorbellen perfect voor haar.

Kortom sieraden kopen voor jouw vrouwtje draait om de goede kleur en het uitzoeken van een item met persoonlijke touch, passend bij haar stijl. Lukt dit, dan ben jij helemaal klaar om jouw vriendin of vrouw blij te verrassen!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram