Amsterdam Open Air trakteert fans komend weekend op online festival experience

Amsterdam Open Air 2020 - Amsterdam ON Air

Amsterdam Open Air trakteert fans komend weekend op online festival experience

Amsterdam Open Air trakteert fans komend weekend op online festival experience. Amsterdam Open Air 2020 komt naar jou toe!

Amsterdam Open Air 2020 - Amsterdam ON Air

Met dit al wekenlang aanhoudende zomerweer zou het festivalseizoen van dit jaar misschien wel het mooiste jaar ooit zijn geworden. En als klap op de vuurpijl zou aankomend weekend ook nog eens in het teken staan van het geliefde Amsterdam Open Air (AOA), dat haar 10-jarig jubileum zou vieren. De huidige situatie maakt dit helaas onmogelijk, maar de organisatie wil het weekend van 6 juni niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Aankomend weekend kunnen we inschakelen voor een hele fijne online festival experience: Amsterdam ON Air. De hele dag kunnen we het festivalgevoel in huis halen en via maar liefst vier verschillende kanalen dansen op muziek van artiesten als Sunnery James & Ryan Marciano of De Sluwe Vos. Maar dat is niet alles, want we kunnen ons ook laten inspireren door talks en volop meedoen aan workshops en andere creatieve programmering. Nodig dus je vrienden uit en maak er een feestje van, uiteraard conform de RIVM-regelgeving.

Amsterdam Open Air 2020 presenteert: Amsterdam ON Air

Het festival, ook bekend als “a collaboration of friends”, wil in samenwerking met een groot aantal hosts en partners uit de creatieve voorhoede van Amsterdam een online festivalgevoel creëren. De livestream bestaat uit een breed programma met maar liefst vier verschillende area’s.

Naast drie muziekstages met verschillende genres presenteert het festival een speciaal live-kanaal, zodat we thuis op een (inter)actieve manier kunnen deelnemen aan een uitgebreid programma. Via speciale chat en videoverbindingen kunnen we meedoen met de show. Zo kunnen we de dag beginnen door mee te doen aan een wijn-yogasessie, zijn er interessante talks met artiesten om naar te luisteren, of we participeren in een Latin dansworkshop. Een online bingo met leuke prijzen of met elkaar in contact komen tijdens het speeddate maken het pretpakket af.

Amsterdam ON Air line-up

De muzikale line-up staat bomvol. Verwacht 25 uur aan muziek van onder andere Sunnery James & Ryan Marciano, De Sluwe Vos, David Vunk, Kris Kross Amsterdam, Prunk, ANOTR, Luuk van Dijk, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Nicky Elisabeth, DJ Bone, JP Enfant en Afro Bros. En natuurlijk zoals bekend bij AOA worden de artiesten gehost door bekende partijen als Straf_Werk, Vault Sessions, PIV, Vunzige Deuntjes, Afrolosjes, KLEAR, Supernature, Fiesta Macumba, Super Social.

Ook heeft de organisatie in samenwerking met Deliveroo gezorgd voor een digital bar & foodcourt; hierdoor is het mogelijk om tijdens het festival, eten en drinken te bestellen.

De volledige festival experience is zaterdag 6 juni vanaf 14:00 uur te volgen via amsterdamopenair.nl.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram