Gucci onthult nieuwe GG Ace sneaker met “Boutique”

Gucci GG Ace Boutique sneaker

Gucci onthult nieuwe GG Ace sneaker met “Boutique”

Een nieuwe Gucci GG Ace Boutique sneaker is door het Italiaanse modehuis onthuld, onderdeel uitmakend van de Spring/Summer 2020-collectie.

Gucci GG Ace Boutique sneaker

Gucci heeft een GG Ace “Boutique” sneaker met logoprint uitgebracht. Met het seizoensgebonden motto uit de SS20-collectie van het Italiaanse couturehuis leidend, zien we een klassiek monogramprint voor het populaire lifestyle-model. De nieuwe GG Ace ‘Boutique’ brengt klassieke Gucci-elegantie voort, op smaak gebracht met een vleugje van Alessandro Michele‘s flair.

Deze GG Ace is zowel letterlijk als figuurlijk in echte boetiekstijl en heeft monogramafdrukken op over de gehele voet, toeboxes en hals. Donkerbruin leer verschijnt bij de oogjs en op de tongrand.

De signature versiering wordt vervolgens voorzien van een rode “BOUTIQUE -stempel, met de blokletters gespreid over de laterale middenvoet. Hoogglans groene leren hakstukken voegen contrast toe en vormen de tweede helft van Gucci’s kenmerkende rode en groene combinatie. Zachtbruine leren inlegzolen en gestroomlijnde tussenzolen van zeilrubber – met speciale afbeeldingen op de gestructureerde buitenzool – ronden het model af.

De Gucci GG Ace Boutique is nu verkrijgbaar via de Gucci-webwinkel met een verkoopprijs van € 495.

Gucci GG Ace Boutique sneakerGucci GG Ace Boutique sneakerGucci GG Ace Boutique sneakerGucci GG Ace Boutique sneaker

Post a Comment

#Volg ons op Instagram