VIDEO: Michael Jordan’s immense landgoed in Chicago staat te koop voor bijna $15 miljoen

michael jordan landgoed chicago te koop

VIDEO: Michael Jordan’s immense landgoed in Chicago staat te koop voor bijna $15 miljoen

Michael Jordan’s immense landgoed in Chicago staat te koop voor bijna $15 miljoen en komt inclusief volwaardig indoor basketbalveld.

Michael Jordan heeft zijn landgoed in Chicago voor $ 14,9 miljoen op de markt gebracht, waarbij moet worden opgemerkt dat de prijs aanzienlijk is gedaal ten opzichte van de oorspronkelijke vraagprijs van $ 29 miljoen. Ontdek de villa van de voormalig NBA-ster in de video hierboven.

De recente herevaluatie komt nadat de documentaire The Last Dance de wereld stormenderhand veroverde en inzicht gaf in de illustere carrière van de basketbalspeler. Dit pand staat sinds 2012 op de markt, maar heeft nu meer belangstelling gekregen na de release van de documentaire.

Het huis van Jordan ligt in Highland’s Park, Illinois. Hij koos de locatie naar verluidt vanwege zijn privacy en dat het dicht bij zijn trainingsfaciliteiten en de snelweg lag. Het landgoed meet 17.000 m2 en bevat een aantal verwijzingen naar de eigenaar – van de met “23” versierde poorten tot de Air Jordan-logo’s verspreid over het pand.

De woning begeeft zich op zeven hectare grond en is volledig ingericht met landschapsarchitectuur, zoals groenblijvende bomen, een bosreservaat, een cirkelvormige infinity pool, een putting golfcourt, een visvijver en meer. Binnenin vinden we onder meer negen slaapkamers, vijftien badkamers en een garage groot genoeg voor veertien auto’s, evenals een basketbalgym van officiële NBA-grootte, een kaartkamer, een speelkamer, een sigarenkamer (met luchtfiltratie), een wijnkelder en een fitnessruimte.

Bekijk het landgoed van Michael Jordan in de videotour bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram