Bell & Ross brengt limited edition BR 03-92 White Camo uit

Bell & Ross BR 03-92 White Camo

Bell & Ross brengt limited edition BR 03-92 White Camo uit

Zou jij deze limited edition Bell & Ross BR 03-92 White Camo willen hebben? Het nieuwe Bell & Ross-horloge komt uit in 999 stuks.

Bell & Ross BR 03-92 White Camo

Drie jaar na de lancering van een zwarte camouflage-editie van de zeer veelzijdige BR 03-92 van Bell & Ross, brengt de Franse horlogemaker nu een vervolg uit in de vorm van opnieuw een limited edition. Dit keer zien we het camouflagepatroon in een witte uitvoering, zorgend voor een meer besneeuwde alpiene esthetiek.

Zoals gewoonlijk wordt het horloge geleverd in een donkere, 42 mm PVD-gecoate keramische kast, ditmaal met twee afzonderlijke wijzerplaten: een bovenste wijzerplaat met een wit en grijs camouflagepatroon met numerieke uitsparingen voor de indexen op 3, 6, 9 en 12 uur, die vervolgens de zwarte Super-LumiNova-wijzerplaat eronder onthullen. Dezelfde lichtgevende coating is ook bij alle drie de wijzers aangebracht, waardoor de leesbaarheid in het donker wordt vergroot.

Ook standaard is het datumvenster dat discreet tussen 4 en 5 uur zit, evenals het Sellita SW300-1-gebaseerde BR-CAL.302 automatische uurwerk, dat een gangreserve van 38 uur heeft. Het horloge heeft een waterdichtheid van 100 meter en is afgewerkt met een standaard zwarte rubberen band of een unieke band van kalfsleer met een bijpassend wit camouflagepatroon.

Voor geïnteresseerden is de Bell & Ross BR 03-92 White Camo nu beschikbaar voor € 3.500 via de website van het horlogemerk. De oplage is beperkt tot slechts 999 horloges totaal.

Bell & Ross BR 03-92 White Camo

Bell & Ross BR 03-92 White Camo

Post a Comment

#Volg ons op Instagram