Bestel een volle doos kleurrijke planten & bloemen voordelig en eenvoudig met BoxvolBloemen

boxvolbloemen recensie

Bestel een volle doos kleurrijke planten & bloemen voordelig en eenvoudig met BoxvolBloemen

Bestel nu een volgeladen doos kleurrijke planten en bloemen voordelig en eenvoudig met BoxvolBloemen. Ideaal als cadeau of  voor eigen interieur.

boxvolbloemen recensie

Inmiddels alweer enkele weken terug ontstaan, maar nog altijd relevant, is het geweldige initiatief BoxvolBloemen. Bedacht om bloemen- en plantenkwekers een hart onder de riem de steken in deze moeilijke tijd, is dit wat ons betreft een blijvertje. Voor een eerlijke prijs krijg je een volle doos met bloemen en planten – zelfs groente, fruit- en kruidenplanten – voor binnen of voor buiten, zo thuis geleverd aan de voordeur.

Als gevolg van het coronavirus kwam de internationale bloemen- en plantenhandel keihard tot stilstand. Kwekers werden hierdoor snoeihard geraakt en in veel gevallen waren zij zelfs genoodzaakt hun planten en bloemen te vernietigen. De afzetmarkt verdween immers door de strenge maatregelen in één klap.

De komst van BoxvolBloemen betekende dat de tijd, liefde en aandacht die de hardwerkende kwekers in hun planten hebben gestopt en nog steeds stoppen, niet voor niets geweest. En alhoewel we heel langzaam weer meer de straat opgaan om bijvoorbeeld een bloemetje te kopen, heeft BoxvolBloemen bewezen bestaansrecht te hebben. Het zijn namelijk geweldig gevulde dozen die ze aanbieden, geschikt voor ieder huishouden.

Iedereen blij

Om de seizoensplanten die door de coronacrisis niet konden worden weggezet toch een bestemming te geven, komen ze sinds enkele weken terecht in één van de drie verrassingsboxen van BoxvolBloemen: de BinnenBox, BuitenBox óf PlukBox.

Surf naar hun website en bestel heel eenvoudig de door jou gewenste box, waarna deze thuis wordt bezorgd of klaarstaat op één van de vier Pick Up Points. Dankzij dit initiatief worden niet alleen de nodige planten en bloemen gespaard, maar krijgen kwekers een eerlijke prijs voor hun producten en worden wij als consument voorzien van een sfeervol interieur, balkon of tuin.

boxvolbloemen recensie

Planten voor binnen, buiten én in de keuken

Juist nu we zoveel tijd in en om het eigen huis doorbrengen, loont het enorm om de woonkamer, tuin of balkon nieuw elan te geven middels een verse lading prachtige planten en bloemen. BoxvolBloemen helpt heel simpel aan een nieuw fleurig planteninterieur, geschikt voor elke stijl.

Shay Danon- van Overvest, mede-oprichter van BoxvolBloemen vertelt: “Op het moment dat ik orchideeën in de shredder zag verdwijnen, wist ik dat er iets moest gebeuren. Er moest een oplossing zijn om deze planten een bestemming te geven! Samen met Leendert, die van huis uit al in de internationale bloemen- en plantensector zit en dus een groot netwerk heeft, bedachten we een nieuw verkoopplatform om kwekers en planten te helpen in deze crisis. Via dit platform willen we de markt verbreden”.

Met de verschillende boxen van BoxvolBloemen hebben wij de keuze om het (buiten)interieur op te fleuren. De BinnenBox zit tot de nok toe vol met hippe kamerplanten en planten met vrolijke bloemen, terwijl de BuitenBox zorgvuldig wordt gevuld met planten voor in de tuin of het balkon. En wie altijd al een moestuin wilde en daar nu de tijd voor vindt, kan aan de slag met de Plukbox, gevuld met groente-, fruit- en kruidenplanten.

BoxvolBloemen bestellen

Via de website bestel je eenvoudig jouw favoriete boxen. Je rekent contactloos af via de betaalmodule, waarna de box wordt samengesteld en je bericht krijgt wanneer deze klaar staat. Je kunt de box dan uiterlijk binnen 7 dagen thuis laten bezorgen of komen ophalen op 1 van de 2 pick-up points. Wil je de box cadeau doen? Dat kan ook. Geef gewoon het adres door waar je de box afgeleverd wilt hebben. Zij doen de rest.

Elke box kost nog geen € 35 en is gevuld met minimaal 8 (!) exemplaren van, verschillend formaat en altijd van hoge kwaliteit. Voor welke box ga jij?

boxvolbloemen recensie

boxvolbloemen recensie

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram