TRAILER: Steve Carell wil de Melkweg koloniseren in nieuwe beelden van ‘Space Force’

Space Force netflix trailer steve carell

TRAILER: Steve Carell wil de Melkweg koloniseren in nieuwe beelden van ‘Space Force’

Steve Carell wil de Melkweg koloniseren in de nieuwste trailer van de aankomende serie Space Force. Ga jij de nieuwe Netflix-serie kijken?

Na het introduceren van de teaser-trailer voor de aankomende originele Space Force-serie, heeft Netflix nu de officiële trailer gedeeld voor de show met Steve Carell en John Malkovich. De previewclip laat ons kennismaken met generaal Mark Naird (Carell) en Strangelovian-wetenschapper Dr. Adrian Mallory (Malkovich). Dit is wat we kunnen verwachten qua hilarische personages en bizarre humor.

De komedieserie, mede gecreëerd door Carell en The Office-schrijver Greg Daniels, is gebaseerd op het zesde militaire merk met dezelfde naam, in het leven geroepen door president Trump. De serie volgt generaal Naird, die ervan droomt de luchtmacht te leiden, maar in plaats daarvan de opdracht krijgt om de ruimtemacht te ontwikkelen en te leiden. In de trailer kunnen kijkers een glimp opvangen van Naird die hysterisch wordt en droog zegt: “We’re gonna Apollo 13 the sh*t out of this.”

De cast bestaat verder uit onder meer Ben Schwartz, Diana Silvers, Jimmy O. Yang, Roy Wood Jr., Lisa Kudrow, Jane Lynch en wijlen Fred Willard.

Bekijk de trailer bovenaan en check Space Force vanaf 29 mei bij Netflix.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

T-10 days until launch. That’s May 29th.

Een bericht gedeeld door Space  Force (@spaceforce) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram