‘Call Of Duty: Warzone’ 1.21 update introduceert geheime bunkers en meer

Call Of Duty: Warzone 1.21 update

‘Call Of Duty: Warzone’ 1.21 update introduceert geheime bunkers en meer

De nieuwst Call Of Duty: Warzone 1.21 update introduceert geheime bunkers, wapenwisselingen en meer. Download de COD update snel!

De nieuwste update voor Call of Duty: Warzone en Modern Warfare is nu beschikbaar voor spelers op alle platforms. Het bestand komt uit op ongeveer 30 GB op Xbox One, PlayStation 4 en pc, hoewel het formaat kleiner zal zijn als spelers alleen Warzone bezitten. Zet je console dus maar alvast aan om de Call Of Duty: Warzone 1.21 update te downloaden, dan kun straks direct spelen!

Er zijn behoorlijk wat nieuwe veranderingen toegepast. Zo zal de Battle Royale-titel een nieuwe Armor Box introduceren die kan worden gevonden als buit of als aankoop bij Buy Stations. Deze toevoeging zal het pantser van een heel team aanvullen, vergelijkbaar met de munitiekist. De Most Wanted-contracten zijn ook teruggekeerd, met behoud van de andere drie, en Gulag-uitrustingen bevatten nu zes verschillende aanvalsgeweren en vier SMG’s, samen met pistolen en jachtgeweren.

De meest controversiële toevoeging binnen de Call Of Duty: Warzone 1.21 update komt in de vorm van bunkers, die nu kunnen worden geopend met toegangskaarten die uitsluitend in Legendary-kisten te vinden zijn. Als spelers de keycard hebben en communiceren met het juiste toetsenbord buiten de bunkerdeuren, krijgen spelers toegang tot de bunker, waar ze tal van loot boxes vinden, gevuld met verschillende hoogwaardige wapens, geld, killstreaks en field upgrades. Youtuber IceManIsaac onthulde de bunkerontdekking in een recente gamestream, bovenaan te zien.

De 1.21-update lost ook een paar bekende bugs op, zoals een exploit waarmee spelers toegang krijgen tot gebieden buiten de kaart en een zeldzame bug in Warzone die spelers in de Gulag voor de gehele wedstrijd opsluit. Wapens zijn ook opnieuw in evenwicht gebracht. De FAL- en SCAR-wapens hebben nu kortere aim-down-sight-tijden, terwijl de terugslag van de Holfer 26 is verminderd. Tot slot is de straf voor het te lang inhouden van je adem tijdens het gebruik van een sluipschuttersgeweer (sniper) verminderd.

Er zijn ook grote updates voor Call of Duty: Modern Warfare, met een nieuwe Gunfight-kaart genaamd Aisle 9 en een retro multiplayer-kaart genaamd Hardhat. Naast de nieuwe kaarten komt er een nieuwe 24/7 afspeellijst voor Hardhat en een Face Off Moshpit-afspeellijst voor Aisle 9. Ook is er een nieuw DLC-pakket, “Fearless“, beschikbaar voor de liefdadigheidsinstelling Call of Duty Endowment, als onderdeel van de #CODEFearlessChallenge, waarbij alle opbrengsten gaan naar het helpen van veteranen bij het “vinden van een baan van hoge kwaliteit in deze moeilijke tijd”.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram