Komend weekend cocktails shaken aan de keukentafel met De Thuisborrel Club

Thuis cocktails maken met De Thuisborrel Club

Komend weekend cocktails shaken aan de keukentafel met De Thuisborrel Club

Thuis cocktails maken met De Thuisborrel Club? Aankomend weekend kun jij meegenieten, dus bestel snel jouw Cocktailpakket en log in!

Thuis cocktails maken met De Thuisborrel Club

Helaas kunnen we onze favoriete cocktailbars al een tijdje niet bezoeken, maar het lijkt inmiddels wél aftellen geblazen totdat de deuren weer openen. Tot die tijd transformeert De Thuisborrel Club jouw huiskamer op 22 en 23 mei a.s. voor even tot een waar shake-walhalla! Tutorials, tastings, live-entertainment en schudden tot je erbij neer valt – dankzij De Thuisborrel Club hoef je je geliefde cocktailbar niet langer te missen.

Er zijn de afgelopen tijd de nodige initiatieven als paddenstoelen uit de grond geschoten met betrekking tot de horeca. Een sterrenmenu dat voor de deur wordt afgeleverd, lunchtoko’s die nu ook diners serveren en koffiecorners die koffie vanuit een kraampje verkopen. Helaas zijn de mogelijkheden voor (cocktail)bars niet eindeloos. En dus moeten ook de gasten hun favoriete stamplek al een aantal weken missen.

De Thuisborrel Club

Speciaal voor de shakers en de drinkers is De Thuisborrel Club in het leven geroepen – een initiatief van Typhoon Hospitality & The Activators in samenwerking met verschillende Nederlandse cocktailbars, spiritbrands en The Cocktailbox.

“Veel cocktailbars hebben het zwaar in deze periode en wij wilden ze graag helpen. Niet met een financiële bijdrage in de vorm van een voucher, maar met een nieuw initiatief dat de bars zowel een podium geeft en ondersteunt. En wat tegelijkertijd ook een leuke beleving is voor de consument.” vertelt Rachel Persoon, eigenaresse van Typhoon Hospitality en The Activators.

Het marketing- en communicatiebureau brengt daarom op 22 en 23 mei a.s. 11 cocktailbars samen met de consument op één digitaal platform. Op deze manier krijgt de consument alsnog de mogelijkheid even binnen te wippen bij zijn of haar favoriete cocktailbar. De deelnemende bars zijn o.a.: Door74 (Amsterdam), The Stockroom (Groningen), The Rumah (Rotterdam), Williams Canteen (Rotterdam), The Court (Den Haag), Amehoela (Rotterdam), Lac Cai (gaat deze zomer open in Den Haag), Bar Feijoa (Amsterdam), Pulitzer’s Bar (Amsterdam), Mr Finch (Utrecht) en The Lemonman Bar van restaurant NENI (Amsterdam).

Thuis cocktails maken met De Thuisborrel Club

Samen cocktails maken

De Thuisborrel Club is voor iedereen, want we kunnen immers allemaal thuis cocktails maken. De fervente cocktaildrinker, de gezelligheidsdrinker en de leergierige drinker – elke liefhebber is welkom. Deelnemen doe je door je van tevoren heel simpel online in te schrijven via de website van De Thuisborrel Club, waar je kunt kiezen uit twee opties: inschrijven met of zonder The Cocktailbox.

Doe je de boodschappen liever zelf? Schrijf je dan voor € 10,- in en ontvang van de Club een menukaart met acht cocktails. Voor € 39,50 (excl. verzendkosten) schrijf je je in en ontvang je een zorgvuldig samengestelde cocktailbox bestaande uit de verschillende ingrediënten die je nodig hebt en het cocktailmenu.

Bij deze box kun je denken aan 8 miniatuur drankflesjes, de bijbehorende mixers en garnering. Normaal bestel je deze cocktailbox bij The Cocktailbox voor € 49,50, maar voor De Thuisborrel Club maken ze graag een uitzondering. Mocht je de cocktailbox een upgrade willen geven, dan is het aanschaffen van een shaker ook mogelijk. Kies je liever voor een huis-tuin-en keukenoptie? Met een bidon kom je ook al een heel eind. De deelnemende drankenpartners zijn onder andere Hendrick’s Gin, Monkey Shoulder, The London Essence Company, Rutte Old Tom Genever, Angustora 1010 rum en Sir Dam vodka.

Het enige wat je als consument zelf moet regelen is ijs en glaswerk. Gedurende de avond zullen alle bartenders de cocktails van het menu live maken en dus kun je gelijk met ze mee shaken. En terwijl jij geniet van je cocktail, zorgen zij voor het nodige entertainment. Elke bar verzorgt tussen 20:00 en 23:00 uur een programmering dat elk uur opnieuw start. Zo kun je na een uur weer doorhoppen naar de volgende bar en kun je in één weekend wel 11 bars bezoeken.

Inschrijven

Meedoen en komend weekend thuis cocktails maken? Inschrijven en bestellen kan via de website van De Thuisborrel Club. Hier vind je tevens een overzicht van de deelnemende bars en de programmering. Houd daarnaast de @thuisborrelclub in de gaten voor de laatste updates. Als je voor maandag 18 mei a.s. The Cocktailbox bestelt, wordt deze thuis afgeleverd. Bestel je na 18 mei, dan kan deze worden opgehaald op de twee ophaalpunten: het kantoor van Typhoon Hospitality in Amsterdam of Drankenboutique in Rotterdam.

Veel plezier en cheers!

Thuis cocktails maken met De Thuisborrel Club

Post a Comment

#Volg ons op Instagram