TRAILER: Remastered ‘Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2′ toont eerste gameplay preview

Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2

TRAILER: Remastered ‘Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2′ toont eerste gameplay preview

De remastered Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 videogame heeft eerste gameplay trailer. Het klassieke spel komt naar de PS4, Xbox One en PC.

Activision en Vicarious Visions brengen hun populaire skategame Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 terug in een remake, inclusief  klassieke skaters en podia uit de originele game. Check snel wat je nog meer kunt verwachten in de onlangs uitgebrachte gameplay trailer hierboven.

De videobeelden tonen de terugkeer van zes professionele skaters uit de originele game en hun statistieken. Deze skaters zijn Andrew Reynolds, Geoff Rowley, Elissa Steamer, Chad Muska, Steve Caballero en Tony Hawk zelf. Elke skater voert verschillende trucs uit in de video, en toont de terugkeer van de fysica en mechanica van de originele titel, die rechtstreeks uit Tony Hawk’s Pro Skater-code is gehaald en is verfijnd voor deze remake. Levels zoals de Warehouse en School worden ook getoond.

Ten slotte wordt in de statistieken van elke speler getoond dat iedereen een NeverMongo-pushstijl heeft, wat betekent dat ze allemaal goed met hun voorste voet duwen. Het is ook vermeldenswaardig dat de beelden de game in native 4K en in 60 frames per seconde vertonen.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 staat ​​gepland voor een release op 4 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Er is nog geen woord gerept over of de titel zal verschijnen op de Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5 of Xbox Series X.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram