PlayStation 5 gameplay trailer oogt adembenemend en releasedatum PS5 lijkt gelekt

PlayStation 5 gameplay trailer + PS5 releasedatum

PlayStation 5 gameplay trailer oogt adembenemend en releasedatum PS5 lijkt gelekt

Een eerste PlayStation 5 gameplay trailer met de Unreal Engine 5 toont adembenemende beelden en de PS5 releasedatum lijkt gelekt.

Naast het feit dat de PlayStation 5 releasedatum lijkt te zijn gelekt, heeft Epic Games een eerste blik gegeven op zijn nieuwe game-engine, Unreal Engine 5. De beschikbare beelden benadrukken vooral de mogelijkheden van UE5, zoals de indrukwekkende werking van licht, en maakt ons ook lekker met het gamepotentieel van Sony’s PlayStation 5.

“De consoles van de volgende generatie zullen consumenten een enorme sprong voorwaarts geven, en UE5 is daar nog een sprong bovenop”, vertelde Kim Libreri, Chief Technology Officer van Epic, aan The Verge. Hij voegde er ook aan toe dat ontwikkelaars ongeëvenaarde beelden kunnen leveren bij volledige studiotitels met behulp van consoles van de volgende generatie en Unreal Engine 5.

De UE5-demo van Epic Games draait op een ontwikkelaarsversie van PS5-hardware. Zoals The Verge opmerkt, tonen de gameplay trailer beelden daadwerkelijk gedetailleerde visuele kwaliteit en fotorealistische verlichting, geleverd door de Unreal Engine 5.

UE5 zal ontwikkelaars ook helpen bij het maken van games met dezelfde kwaliteit, of ze nu worden gespeeld op een smartphone of op een gaming-pc met de hoogste prijs.

“Je kunt een high-end consolespel bouwen en het kan er fantastisch uitzien. Je kunt het ook laten werken op smartphones en je kunt een publiek opbouwen dat veel groter is dan alleen het hardcore gaming-publiek, door het op meer platforms te verzenden. De technologie kan dat mogelijk maken en het productiever maken”, zei Tim Sweeney, CEO van Epic Games.

Unreal Engine 5 is gepland voor eind 2021 en ondersteunt consoles van de volgende generatie, consoles van de huidige generatie, pc, Mac, iOS en Android. Je kunt meer leren over de mogelijkheden van de game-engine door bovenaan op play te drukken. Hieronder vind je de nieuwe branding van de Sony PlayStation 5!

PlayStation 5 releasedatum lijkt gelekt & nieuwe branding

Tot nu toe kwam Sony’s “Holiday 2020”-venster het dichtst bij een releasedatum voor de PlayStation 5, maar de console komt misschien eerder. Sony Interactive Entertainment Japan heeft een vacature geplaatst die verwijst naar een release in oktober 2020 maanden eerder dan verwacht.

Twitter-gebruiker Nibel deelde een link naar een vacature voor een functie die verband houdt met de planning, ontwikkeling en verkoop van de “PlayStation 5 die in oktober 2020 moet verschijnen.”

Historisch gezien heeft Sony zijn vlaggenschipconsoles in november uitgerold, dus we zijn benieuwd of dit werkelijkheid wordt.

Daarnaast heeft het Japanse elektronicamerk officieel de nieuwe PlayStation Studios-branding aangekondigd, bedoeld voor exclusieve first-party-titels die naar de PS5 komen. De branding, die je kunt verwachten aan het begin van aankomende games, trailers en commercials, komt met een nieuwe titelreeks die erg lijkt op de intro van Marvel Studios. Zo bevat de reel voor PlayStation Studios een selectie karakters uit titels als Uncharted, God of War en The Last of Us.

Wat vind jij van de PlayStation 5 gameplay trailer en branding?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram