De Omega Speedmaster 38mm komt nu in met diamanten bezet Sedna roségoud of geelgoud

Omega Speedmaster 38mm diamanten geelgoud

De Omega Speedmaster 38mm komt nu in met diamanten bezet Sedna roségoud of geelgoud

De Omega Speedmaster 38mm komt nu in met diamanten bezette roségoud of geelgoud. Voor welk van de nieuwe Omega horloges ga jij?

Omega Speedmaster 38mm diamanten geelgoud

Oorspronkelijk beroemd geworden door zijn bezoek aan de maan, is de Omega Speedmaster sindsdien vermaakt tot inmiddels talloze referenties, verspreid over een heel spectrum van kleuren, ontwerpen en bewegingen. Nu er voor de meer gereserveerde maat van 38 mm is gekozen, heeft de Zwitserse horlogemaker geopteerd voor volledige luxe. Zijn nieuwste editie komt namelijk in een duo van edelmetalen, voorzien van met met diamanten bezette randen.

De twee Speedmasters richten zich op meer aardse tinten en zijn nu vervaardigd in een glanzend geelgoud of het kenmerkende Sedna 18k roségoud van het merk. De eerste combineert een ongerepte witte wijzerplaat met een diepgroene tachymeterring en bijpassende alligatorriem, terwijl de laatste een elegante zilveren wijzerplaat heeft met een donkerbruine ring en taupe alligatorriem. Ter extra luxe worden beide modellen ook aangeboden met een tweede met diamanten ingezette bezel.

Beide horloges worden aangedreven door Omega‘s eigen coaxiaal en chronometergecertificeerde automatische Calibre 3330-beweging, die werkt met 28.800 trillingen per uur en over een gangreserve van 52-uur beschikt.

Voor geïnteresseerden zijn beide modellen van de nieuwe Omega Speedmaster 38mm nu beschikbaar, met een prijskaartje van rond de € 14.350 voor de standaard tachymeter bezel-versie en € 17.400 voor de diamanten-editie. Ga naar de website van Omega voor meer informatie.

Omega Speedmaster 38mm diamanten roségoud

Post a Comment

#Volg ons op Instagram