Landelijk veilig rijlessen volgen bij award-winnende rijschool NXXT

nxxt rijlessen corona

Landelijk veilig rijlessen volgen bij award-winnende rijschool NXXT

Veilig rijlessen volgen kan vanaf heden bij de award-winnende rijschool NXXT. Hun corona-proof rijlessen volgen kan door het hele land, dus begin snel!

nxxt rijlessen corona

Voor hen die de afgelopen maanden hebben staan trappelen om hun rijlessen te beginnen of hervatten, er is goed nieuws vanuit NXXT. De beste rijschool van Nederland heeft namelijk haar lesprogramma’s weer hervat! En één ding is duidelijk; ook rijlessen zullen niet meer hetzelfde zijn in deze tijd waarin gezondheid voorop staat.

Was je bezig met rijlessen of stond je op het punt van beginnen, dan is de heropening van NXXT een welkome verrassing. Wie wil er immers niet komende zomer in de gelegenheid zijn om een aantal zonnige en veilige kilometers te maken. De gerenommeerde rijschoolhouder geeft met ingang van heden weer les door het hele land en doet dit uiteraard volledig volgens lesprotocol en de eisen van het RIVM.

Basisvoorwaarden van kracht

Als het om glasheldere instructies gaat, heeft NXXT al jaren een smetteloze reputatie. De rijschool waarborgt zijn goed naam door verantwoordelijk om te gaan met de informatie die vanuit de overheid is medegedeeld.

Allereerst geldt momenteel voor zowel instructeur als leerling dat je zelf geen corona-gerelateerde gezondheidsklachten mag ondervinden. Heb je dit wel, dan kun je helaas geen rijlessen volgen. Heb je zelf geen symptomen, maar jouw huisgenoten wel? Ook dan ben je helaas nog niet welkom. Gezondheid staat uiteraard voorop.

Ben je zelf gezond en geldt dit ook voor jouw woongenoten, dan mag je jouw rijlessen hervatten of een eerste gratis proefles inplannen. De rijinstructeur en leerling houden zich buiten de auto uiteraard aan de 1,5 meter afstand, maar dit is in de auto niet mogelijk.  Lesgeven mag daarom op dit moment alleen volgens een protocol, afgegeven door onze overheid.

NXXT handhaaft Covid-19-protocol

De rijlessen zijn dus weer van start bij rijschool NXXT, maar mogen alleen plaatsvinden onder voorwaarden die erop gericht zijn de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Iedereen beseft de ernst, dus dit wordt strikt nageleefd.

Wat betreft de voorwaarden loopt NXXT vooraan. Zo wordt na iedere rijles de auto gelucht en gedesinfecteerd. Alles wat de leerling tijdens de rijles aanraakt na de les wordt grondig schoongemaakt met desinfecterend middel; stuur, pook, handrem, deurgrepen, ieder knopje en elk hendeltje, werkelijk geen enkel onderdeel wordt hierbij overgeslagen. Daarnaast zijn mondkapjes en handschoenen vanzelfsprekend toegestaan. De overheid en het RIVM verplichten deze op dit moment niet, maar het staat instructeur en leerling vrij om deze keuze zelf te maken.

Voordat je de rijles daadwerkelijk krijgt, wordt je bovendien eerst een aantal belangrijke vragen gesteld, zodat alles zo corona-proof mogelijk zal verlopen. Deze vragen betreffen het eerder benoemde gezond zijn en mogelijke verkoudheidsklachten of verhoging. Blijkt gedurende de rijles dat je tóch klachten hebt, dan wordt de sessie afgebroken en wordt de kortste route naar het afhaalpunt ingezet.

Aangezien er regelmatig updates komen met betrekking tot de protocollen, houdt NXXT het nieuws vanuit de overheid scherp in de gaten. Zodra er iets verandert, verandert de rijschool flexibel mee.

 

Veilige rijlessen bij NXXT

Je vindt maar liefst 125 rijscholen van NXXT door Nederland. Deze rijscholen onderscheiden zich stuk voor stuk door hun vooruitstrevende visie als het om rijlessen gaat. Zo richten hun instructeurs zich tijdens de lessen op het nieuwe rijden en de nieuwste technologieën; denk aan zuinig rijden of adaptive cruise control. Technieken die nog niet verplicht zijn tijdens het afrijden, maar voor de verkeersveiligheid wel van vitaal belang zijn. Mede hierom is NXXT door het RTL-programma ‘De Beste van Nederland’ uitgeroepen tot Beste Rijschool van Nederland.

Nu de populaire rijschool ook het voortouw neemt als het gaat om corona-maatregelen, is het de hoogste tijd om snel jouw eerste les te boeken of de lessen weer te hervatten. Wist je dat dit kan met korting?

Ga gezond de weg op, zodat je in de toekomst veel veilige kilometers kunt maken!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram