Bell & Ross eert luchtvaarterfgoed met limited edition BR 03-92 HUD

Bell & Ross BR 03-92 HUD limited edition

Bell & Ross eert luchtvaarterfgoed met limited edition BR 03-92 HUD

De nieuwe Bell & Ross BR 03-92 HUD limited edition eert zijn luchtvaarterfgoed en is voorzien van een typisch design en herkenbare kleurstelling.

Bell & Ross BR 03-92 HUD limited edition

Als merk dat zijn oorsprong vond in het maken van instrumenten voor vliegtuigpanelen voor verschillende militaire branches over de hele wereld, heeft de Franse horlogemaker Bell & Ross zijn luchtvaarterfgoed nu op een nieuwe, innovatieve manier aangeboord. Deze keer kijkt het horlogemerk verder dan zijn traditionele ontwerpen voor een modernere, technologische benadering in zijn head-up display geïnspireerde limited-edition horloge.

Door gebruik te maken van de iconische en zeer veelzijdige 03-92-serie, heeft het horlogemerk nu een HUD-editie gemaakt die de klassieke analoge wijzerplaat opnieuw voorstelt als een groen holografisch scherm. Dit wordt bereikt door een groen getint saffierkristal bovenop een zwarte wijzerplaat met groene Super-Luminova-markeringen, wijzers, cijfers en indexen, en vier grote haakjes om de unieke look te creëren. Zoals gewoonlijk wordt het klokje aangedreven door het eigen BR.302. automatisch uurwerk, is er sprake van een waterdichtheid tot 100m en zien we een roestvrijstalen kast van 42 mm met PVD-coating. Het uurwerk wordt geleverd met een vochtvriendelijke zwarte rubberen band en een op de luchtvaart geïnspireerde zwarte band van synthetische stof.

Voor hen die geïnteresseerd zijn in de nieuwste Bell & Ross BR 03-92 HUD limited edition, het horloge is nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers voor € 3.700. Ga naar hun website voor meer informatie.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram