Goudkleurige Off-White x Nike Air Force 1 verschijnt naar verluidt volgend jaar

Off-White x Nike Air Force 1 University Gold

Goudkleurige Off-White x Nike Air Force 1 verschijnt naar verluidt volgend jaar

Een Off-White x Nike Air Force 1 University Gold verschijnt naar verluidt volgend jaar ten tonele. Wat vind jij van de nieuwe collabo sneaker?

Virgil Abloh zal volgens hardnekkige geruchten volgend jaar een Off-White x Nike Air Force 1 in een luxe “University Gold”-kleur uitbrengen. Een mockup van de sneaker (hierboven te zien) doet al de ronde op sociale media.

Volgens @Py_Leaks heeft de sneaker een University Gold/Metallic Silver-kleurenschema en zou hij eruit kunnen komen te zien als een gouden versie van Abloh’s blauwe “MCA” Nike Air Force 1. Vergelijkbaar met de speciale editie AF1, die werd uitgebracht ter ere van Abloh’s MCA-tentoonstelling, is de Swoosh van deze versie uitgevoerd in zilver, in contrast met een tonale bovenkant en tussenzool.

Er gaan geruchten dat de Off-White x Nike Air Force 1 University Gold sneaker in 2021 zal worden uitgebracht, hoewel er geen indicatie is of dat via reguliere verkoopkanalen zal zijn. Wellicht gaat het opnieuw om een limited edition die Abloh’s museumtentoonstellingen viert.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram