Nieuwe ‘Call of Duty: Warzone’ update verwijdert helikopters uit Battle Royal Mode

Call of Duty: Warzone update

Nieuwe ‘Call of Duty: Warzone’ update verwijdert helikopters uit Battle Royal Mode

De nieuwste Call of Duty: Warzone update heeft helikopters uit de battle royal mode verwijderd en nieuwe spelmodi toegevoegd.

Call of Duty: Warzone update

De nieuwste update voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone is gearriveerd, waarbij Plunder Trios is vervangen door Blood Money Trios en helikopters zijn uitgeschakeld in Battle Royale-modus. Blood Money Trios is een snelle versie van de originele Plunder-modus waarin spelers geld laten vallen als ze worden gedood.

Hoewel niet precies uitgelegd waarom, zijn helikopters uitgeschakeld in Battle Royale. Deze keuze is waarschijnlijk het gevolg van een exploit waarmee spelers goedkope overwinningen konden behalen. Velen verwachten dat het voertuig terugkeert zodra er een patch voor de glitch is gevonden. Infinity Ward heeft tot 8 mei ook dubbele XP voor levels, wapens en niveaus mogelijk gemaakt vanwege een aantal in-game bugs het afgelopen weekend.

Heb jij de nieuwe Call of Duty: Warzone update al geïnstalleerd?

Call of Duty: Modern Warfare’s GW Reinfected, Cranked 3v3 Gunfight en Ground War-afspeellijsten zijn verdwenen. Shoot the Ship is nu 24/7 verzonden en Gun Game is Gun Game Reloaded. Infinity Ward omvatte ook Demolition en Boots on the Ground War.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram