TIP: Het ultieme Moederdagcadeau is dit jaar een mooie zonnebril

cadeautip voor moederdag zonnebril

TIP: Het ultieme Moederdagcadeau is dit jaar een mooie zonnebril

De ultieme cadeautip voor Moederdag is dit jaar een mooie zonnebril. En wij weten precies welke stijlen geschikt zijn voor jouw moeder.

cadeautip voor moederdag zonnebril

Met Moederdag voor de deur is het de hoogste tijd om iets moois uit te zoeken voor de bijzondere vrouw die ons het leven schonk. En aangezien we ons momenteel in een bijzondere tijd begeven, is het extra van belang om iets te schenken waar ze echt iets aan heeft. Geen zorgen, wij weten precies wat je nodig hebt om te slagen.

Een Moederdag cadeau draait om veel meer dan alleen een klein gebaar. De kleinigheid moet namelijk aantonen dat je niet alleen aan je moeder hebt gedacht, maar dat jij ook je hebt ingeleefd in wat zij mooi vindt en echt apprecieert. Wat dat betreft draait het presentje tijdens deze speciale dag om esthetiek, kwaliteit en relevantie. En wat is nu fijner om te ontvangen in deze vervelende, maar zeer zonnige tijd, dan een mooie zonnebril? Zonnebrillen zijn het ultieme cadeau dat je moeder dagelijks kan dragen tijdens het wandelen of doen van de boodschappen.

Welke zonnebrillen zijn geschikt als cadeautip voor Moederdag?

De ene zonnebril is de andere niet, en daarom is het van belang om eens goed te onderzoeken welke stijlen niet alleen door jouw moeder worden gewaardeerd, maar ook voldoen aan de huidige mode. Als je een zonnebril koopt voor je mutti, dan moet het natuurlijk een voltreffer zijn, het is immers een onmisbare accessoire tijdens de dagen dat de zon goed schijnt.

Cat Eye

De Cat Eye zonnebril is al decennialang een veilige keuze als het gaat om zonnebrillen. De kattenoog-achtige vormgeving is nooit uit de mode en zorgt me zijn retro look zelfs steevast voor een glamoureuze Hollywood-uitstraling. Deze zonnebril ademt onafhankelijkheid uit en iedere moeder zou alleen daarom al dit model uit de jaren 50 en 60 in haar collectie moeten hebben.

Je moeder kan zich misschien wel herinneren hoe populair de Cat Eye zonnebril was onder namen als Audrey Hepburn, Marilyn Monroe en Grace Kelly.

cadeautip voor moederdag zonnebril

Cat Eye zonnebril van Prada

Aviator

Net als de Cat Eye hierboven, is de Aviator een klassieker die het altijd goed doet. De bril kent een herkomst als pilotenbril, maar doet allang niet meer dienst onder alleen piloten. Dit populaire model is iets flitsender dan de meeste zonnebrillen, dus bedenk goed of er wederzijdse liefde zal ontstaan tussen je moeder en dit frametype.

Een luxe Aviator zonnebril doet het goed in de kleuren goud, zilver of juist kleurrijk. Welke stijl past bij jouw moeder?

cadeautip voor moederdag zonnebril

Aviator zonnebril van Dior

Butterfly

Nog net iets extravaganter dan de meeste zonnebrillen, is de Butterfly zonnebril precies die opvallende accessoire die de gehele look nog meer glamour geeft.

Is jouw moeder van minimalistische designerkleding, dan tilt de Butterfly zonnebril haar stijl naar een hoger niveau.

cadeautip voor moederdag zonnebril

Butterfly zonnebril van Burberry

Wayfarer

Oorspronkelijk uitgebracht door Ray-Ban, is de Wayfarer anno heden geadopteerd door diverse modehuizen. Dit klassieke model is sober, doch strak, en staat de meeste vrouwen van jonge geest moeiteloos.

Misschien heeft jouw moeder in haar jeugd al weleens een Wayfarer zonnebril gehad en zou een nieuw model haar enorm verrassen.

cadeautip voor moederdag zonnebril

Wayfarer zonnebril van Ray-Ban

Retro

Een retro zonnebril is natuurlijk een vrij breed begrip, maar wij hebben het hier over die typische zonnebril met ronde glazen. Deze brillen waren enorm gewild in de jaren 70 en vonden vooral gretig aftrek onder hippies. Luxe modemerken brengen deze fraaie monturen nog vaak uit in diverse varianten, dus er is voldoende keus.

Had jouw moeder in haar jeugd ook een vrije geest en bezoekt ze graag eilanden al Ibiza? De retro zonnebril met ronde glazen zal haar misschien wel ontroeren en is daarmee de ultieme cadeautip voor Moederdag.

cadeautip voor moederdag zonnebril

Retro zonnebril van Gucci

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram