TRAILER: ‘Space Force’ met Steve Carell is de nieuwe comedyserie van de makers van ‘The Office’

Space Force Steve Carell netflix

TRAILER: ‘Space Force’ met Steve Carell is de nieuwe comedyserie van de makers van ‘The Office’

Space Force met Steve Carell is de nieuwe comedyserie van de makers van ‘The Office’. Ga jij mee op hilarische reis naar de maan?

De eerste trailer van Netflix‘s aankomende werkplekcomedy Space Force is gearriveerd. De serie is afkomstig van de mede-makers van The Office, Steve Carell en Greg Daniels, met Carell in de hoofdrol als een viersterrengeneraal genaamd Mark R. Naird.

De serie is gebaseerd op de zesde militaire tak met dezelfde naam, gelanceerd door president Trump, en volgt generaal Naird, die ervan droomt de luchtmacht te leiden, maar in plaats daarvan wordt toegewezen om dit nieuwe regeringssegment te leiden. “Mark is sceptisch maar toegewijd, en verhuist naar een afgelegen basis in Colorado, waar hij en een kleurrijk team van wetenschappers en ‘Spacemen’ van het Witte Huis de taak krijgen om snel Amerikaanse laarzen op de maan te krijgen en totale ruimtedominantie te bereiken”, aldus de officiële samenvatting.

Hoewel Trump nooit wordt genoemd, toont de trailer mensen die openlijk lachen om de gedachte aan deze militaire tak als concept. In de show spelen John Malkovich, Diana Silvers, Lisa Kudrow, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jane Lynch en meer.

Bekijk de trailer bovenaan en check Space Force vanaf 29 mei bij Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram