TRAILER: Jordan Peele en J.J. Abrams onthullen eerste teaser voor ‘Lovecraft Country’

Lovecraft Country HBO

TRAILER: Jordan Peele en J.J. Abrams onthullen eerste teaser voor ‘Lovecraft Country’

Jordan Peele en J.J. Abrams introduceren eerste teaser trailer voor Lovecraft Country, HBO’s nieuwste donkere fantasy horror-serie.

De eerste teaser-trailer van HBO’s Lovecraft Country is hier. Geregisseerd door Misha Green en uitvoerend geproduceerd door Jordan Peele en J.J. Abrams, is de aankomende serie gebaseerd op Matt Ruff’s duistere fantasy-horrorroman met dezelfde naam. Dit b0ek richt zich op de convergentie van H. P. Lovecrafts Cthulhu Mythos-werk en Amerika tijdens het Jim Crow-tijdperk:

“Lovecraft Country volgt Atticus Freeman terwijl hij Letitia en zijn oom George ontmoet om een roadtrip te maken door Jim Crow’s America uit de jaren 50, op zoek naar zijn vermiste vader. Dit betekent het begin van een strijd om de racistische verschrikkingen van het witte Amerika te overwinnen, evenals de angstaanjagende monsters die uit een Lovecraft-paperback kunnen worden gerukt.”

In de serie spelen in de hoofdrol Jonathan Majors als Atticus Freeman, Jurnee Smollett-Bell als Letitia, Courtney B. Vance als oom George en Michael Kenneth Williams als de vermiste vader van Atticus.

Bekijk de teaser-trailer bovenaan en check Lovecraft Country vanaf de zomer van 2020 exclusief bij HBO.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram