Yohji Yamamoto en Hublot onthullen all-black Big Bang GMT-horloge

Yohji Yamamoto x Hublot Big Bang GMT-horloge

Yohji Yamamoto en Hublot onthullen all-black Big Bang GMT-horloge

Een schitterend all-black Yohji Yamamoto x Hublot Big Bang GMT-horloge is onderweg, opgeleverd in gelimiteerde oplage van 50 stuks.

Yohji Yamamoto x Hublot Big Bang GMT-horloge

Na speciale edities van Dr. Martens’ 1460 Boots en New Era’s petten werkt Yohji Yamamoto nu samen met een toch wel verrassende nieuwe partner: Hublot. De luxe horlogemaker uit het huis van LVMH nam de legendarische Japanse creatieveling in dienst om zijn kenmerkende Big Bang-model naar een nieuw niveau te tillen. Het resultaat? Een volledig zwart horloge met grote aantrekkingskracht.

Yamamoto’s op maat gemaakte Big Bang GMT All Black is zo ingetogen als de naam al aangeeft, met alles, van de wijzers tot de kast tot de riem, uitgevoerd in Yamamoto’s favoriete tint. Een transparante dial onthult de complicatie binnenin, met Yamamoto’s scriptlogo sierend onder de Hublot-branding op het gerookte saffierkristal. Het GMT-horloge, dat is beperkt tot een oplage van slechts 50 stuks, maakt dubbele weergave van twee verschillende tijdzones mogelijk, met een eigen module waarmee de tijdzone kan worden bijgewerkt middels eenvoudige drukknopactivering.

“We zijn vereerd om de opening van onze nieuwe flagship-boetiek in Tokio te vieren met modeontwerper-superster Yohji Yamamoto”, zei Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot, in een verklaring. “Deze All Black limited edition die we samen hebben gemaakt, drukt een eenvoudige schoonheid uit door de fusie van Yohji Yamamoto’s zwarte designhandtekening en de gecompliceerde GMT-fabricagebeweging.”

“Dit horloge kan gemakkelijk de tijdzones weergeven van de twee steden waar ik woon, Tokio en Parijs”, vervolgde Yamamoto. “Bovendien zijn de uren onzichtbaar. Als een persoon die niet altijd op de proppen komt, vind ik dat hoogst amusant. Ik ben blij dat ik heb meegewerkt aan de creatie van dit model om de opening van Hublot Boutique in Ginza, een unieke, beroemde en iconische wijk van Japan, te vieren.”

Yohji Yamamoto x Hublot Big Bang GMT-horloge

De nieuwe Ginza-boetiek van Hublot in Chuo-dori Street biedt Yamamoto’s op maat gemaakte Big Bang-uurwerk exclusief aan wanneer het in mei wordt geopend. Geïnteresseerden in Nederland dienen dus contact te zoeken met Hublot.

Hoewel de prijs van het Yohji Yamamoto x Hublot Big Bang GMT-horloge niet is bevestigd, mag je in ieder geval rekenen op een bedrag met vijf cijfers, in lijn met de meeste andere Big Bang-horloges.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram