TRAILER: De geliefde serie ‘Reno 911!’ keert volgende maand terug met nieuw seizoen

Reno 911! online kijken quibi

TRAILER: De geliefde serie ‘Reno 911!’ keert volgende maand terug met nieuw seizoen

De geliefde serie Reno 911! keert op 4 mei terug met een gloednieuw seizoen. Bekijk nu de eerste trailer van de hilarische politiecomedyserie.

Het is waarschijnlijk de laatste groep politieagenten waar je op zou vertrouwen voor je veiligheid en welzijn, maar we zijn blij dat ze terug zijn. De Reno Sheriff’s Department is in ere hersteld in de officiële trailer van de heropleving van populaire tv-serie Reno 911!. Je kijkt het nieuwe seizoen via Quibi.

De show, die afgelopen december door het streamingbedrijf werd opgepikt, lijkt net zo hilarisch (en gevaarlijk) als de vorige afleveringen, met dezelfde formule als de door Comedy Central uitgegeven seizoenen.

Van schandalige 911-oproepen, over-the-top interacties met collega’s en absurde handelingen van hen waarvan jij je kunt afvragen of ze het uniform waard zijn, lijkt Quibi’s Reno 911! revival een veelbelovende toevoeging aan de cult-klassiekerserie. Met Robert Ben Garant, Kerri Kenney-Silver en Thomas Lennon in de hoofdrol, zal de show ook de terugkeer betekenen van de originele castleden Wendi McLendon-Covey, Niecy Nash, Cedric Yarbough en Carlos Alazraqui. Het seizoen zal ook cameo’s hebben van Dave Holmes, Tim Allen, Ron Perlman, Michael Ian Black en Weird Al Yankovic.

De eerste drie afleveringen arriveren bij Quibi 4 mei, waarna nieuwe afleveringen via de app van het bedrijf zullen volgen op werkdagen. Bekijk de officiële trailer van Reno 911 bovenaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The longer you look, the less you trust them. #Reno911 drops on May 4 on Quibi.

Een bericht gedeeld door Quibi (@quibi) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram