Online wiet bestellen als alternatief voor de coffeeshop

Online wiet bestellen

Online wiet bestellen als alternatief voor de coffeeshop

Online wiet bestellen als alternatief voor de coffeeshop? Het kan. Net als online hasj kopen of wietolie bestellen van hoge kwaliteit.

Online wiet bestellen

Mocht je graag af en toe genieten van de geneugten afkomstig van de marihuanaplant, dan kun jij je vast wel herinneren dat enkele weken geleden, als maatregel tegen de verdere verspreiding van het coronavirus, werd ingevoerd dat alle eet- en drinkgelegenheden dicht moesten. Dit betekende dat ook coffeeshops voor minimaal drie weken moesten sluiten. Een besluit dat niet veel later werd teruggedraaid en het afhalen van wiet en hasj weer mogelijk maakte. Wist je echter dat je eigenlijk helemaal de deur niet uit hoeft?

Belangrijk binnen het besluit om het sluiten van coffeeshop te herroepen was de factor criminaliteit. Het ontstaan of zelfs doorontwikkelen van illegale straathandel mocht natuurlijk niet in de hand worden gewerkt door een overheidsbesluit. Zodoende zijn de regels die gelden voor afhaalrestaurants, inmiddels ook aan de orde voor coffeeshops. Dit houdt in dat klanten softdrugs mogen afhalen, maar niet langer kunnen blijven om te hangen.

Het besluit ongedaan maken kon uiteraard alleen als de gezondheidsfactor niet in het geding zou komen, eveneens zoals bij de afhaalrestaurants. Coffeeshops hebben dit opgelost door ook met strenge voorzorgsmaatregelen te werken. Denk hierbij aan maximaal één of twee klanten binnen, een plaat tussen de verkoper en de klant, de eventuele verplichting om bij binnenkomst als klant je handen te wassen en zelfs het gratis distribueren door de shop van complete pakjes vloei en tip – als alternatief voor het normaal gesproken zelf pakken van deze benodigdheden uit gemeenschappelijke bakjes.

Veilig vanuit huis

Veel mensen voelen zich echter nog steeds niet comfortabel bij het verlaten van hun woning en het betreden van zaken waar veel volk komt. Voor hen is het interessant om te kijken naar een alternative wijze om aan wiet, hasj of wietolie te komen. Nee, dan hebben we het niet over van een vreemde op straat kopen, maar via de moderne, digitale weg.

Er zijn online coffeeshops, zoals Groenthuisbezorgd, die veilig en betrouwbaar bestellingen verwerken en deze snel en discreet bij jou thuis bezorgen. Online wiet bestellen, maar ook hasj of wietolie, kan via deze partijen op bijzonder handige wijze en scheelt een trip naar de fysieke coffeeshop. Je kunt dus veilig vanuit huis bestellen, zodat je het de volgende dag direct in huis hebt.

Ander groot voordeel is dat je online goed kunt zien wat je koopt. De diverse wietsoorten, hasjsoorten en wietoliën worden namelijk uitgebreid beschreven qua smaak en effect, zodat je precies weet wat je koopt. Bovendien kun je recensies terugvinden van de meeste van deze partijen, zodat je zeker weet dat je goede kwaliteit koopt. Doe dit dan ook, voordat je wietolie, hasj of wiet online koopt.

Wat ga jij als eerste proberen, online wiet bestellen of hasj?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram