“UNDEFEATED en Nike gaan nieuwe serie Air Max 97’s introduceren”

2020 UNDEFEATED x Nike Air Max 97

“UNDEFEATED en Nike gaan nieuwe serie Air Max 97’s introduceren”

Een nieuwe serie Air Max 97’s door Nike en UNDEFEATED lijkt onderweg. Welke van de drie nieuwe UNDEFEATED x Nike Air Max 97’s wil jij?

2020 UNDEFEATED x Nike Air Max 97

Inmiddels zijn UNDEFEATED en Nike Sportswear alweer een aantal jaar partners en zijn ze verantwoordelijk geweest voor een aantal bijzonder gewilde collabo’s. Met name hun gezamenlijke door Gucci geïnspireerde  Air Max 97 in zwart of wit is velen nog bekend. Naar verluidt werken de twee nu aan drie nieuwe Air Max 97-uitvoeringen, die precies op tijd voor het vakantieseizoen van 2020 moeten verschijnen.

Volgens de bekende lek-account py_rates zal deze nieuwe reeks UNDEFEATED Air Max 97’s bestaan uit een drietal nieuwe kleuren.  Op de planning staan de uitvoeringen “Sail/White-Aero Blue-Midwest Gold”, “Black/Volt-Militia Green-White” en “Militia Green/Black-Orange Blaze-White”.

Er zijn nog geen officiële afbeeldingen beschikbaar, maar de mockups afgebeeld in de Instagram-post hieronder geven een indicatie hoe de stijlen eruit kunnen komen te zien. In lijn met eerdere modellen zal de verkoopprijs vermoedelijk worden vastgesteld op rond de € 180.

Welke kleur UNDEFEATED x Nike Air Max 97 trekt jouw aandacht?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram